- Reaksiyon skoru
- 4,678
Arkadaşlar merhaba amd 95 w soğutucu almıştım geldi tek ayağı yamuktu onemli değil diyip geçtim düzelir dedim simdide düzeltmeye çalışırken fark ettim yapıştırıcı. Var son fanin üst kısmı çıkıyor söktüm bı baktım ki 2 yerden kırılmış japonla yapıştırmış 120 tl gibi bir fiyat verdim kargo dahil demem. O ki kargo ile bişey almayın arkadaşlar görmeden ürün almayın veya sahibinden get ile alın öyle alacaktım bişey oldu yollamadi olan 120 tl ye oldu o kadar uğraştım ayakta düzelmedi çöp oldu kısaca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntılı olan yerlerArkadaşlar merhaba amd 95 w soğutucu almıştım geldi tek ayağı yamuktu onemli değil diyip geçtim düzelir dedim simdide düzeltmeye çalışırken fark ettim yapıştırıcı. Var son fanin üst kısmı çıkıyor söktüm bı baktım ki 2 yerden kırılmış japonla yapıştırmış 120 TL gibi bir fiyat verdim kargo dahil demem. O ki kargo ile bişey almayın arkadaşlar görmeden ürün almayın veya sahibinden get ile alın öyle alacaktım bişey oldu yollamadi olan 120 TL ye oldu o kadar uğraştım ayakta düzelmedi çöp oldu kısaca