Çözüldü✓ İşlemci fanı aldım 2. El kazık yemişim şimdi fark ettim bedavaya vericem isteyene

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
Arkadaşlar merhaba amd 95 w soğutucu almıştım geldi tek ayağı yamuktu onemli değil diyip geçtim düzelir dedim simdide düzeltmeye çalışırken fark ettim yapıştırıcı. Var son fanin üst kısmı çıkıyor söktüm bı baktım ki 2 yerden kırılmış japonla yapıştırmış 120 tl gibi bir fiyat verdim kargo dahil demem. O ki kargo ile bişey almayın arkadaşlar görmeden ürün almayın veya sahibinden get ile alın öyle alacaktım bişey oldu yollamadi olan 120 tl ye oldu o kadar uğraştım ayakta düzelmedi çöp oldu kısaca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba amd 95 w soğutucu almıştım geldi tek ayağı yamuktu onemli değil diyip geçtim düzelir dedim simdide düzeltmeye çalışırken fark ettim yapıştırıcı. Var son fanin üst kısmı çıkıyor söktüm bı baktım ki 2 yerden kırılmış japonla yapıştırmış 120 TL gibi bir fiyat verdim kargo dahil demem. O ki kargo ile bişey almayın arkadaşlar görmeden ürün almayın veya sahibinden get ile alın öyle alacaktım bişey oldu yollamadi olan 120 TL ye oldu o kadar uğraştım ayakta düzelmedi çöp oldu kısaca
Sıkıntılı olan yerler

Ekler

• 20220620_125742.jpg
    20220620_125742.jpg
    1.8 MB · Hit: 85
  • 20220620_125729.jpg
    20220620_125729.jpg
    1.5 MB · Hit: 89
  • 20220620_125713.jpg
    20220620_125713.jpg
    1.5 MB · Hit: 83
görmeden bir şey alınmaz bu devirde, kimseye güvenmeyeceksin.
Arkadaşlar merhaba amd 95 w soğutucu almıştım geldi tek ayağı yamuktu onemli değil diyip geçtim düzelir dedim simdide düzeltmeye çalışırken fark ettim yapıştırıcı. Var son fanin üst kısmı çıkıyor söktüm bı baktım ki 2 yerden kırılmış japonla yapıştırmış 120 TL gibi bir fiyat verdim kargo dahil demem. O ki kargo ile bişey almayın arkadaşlar görmeden ürün almayın veya sahibinden get ile alın öyle alacaktım bişey oldu yollamadi olan 120 TL ye oldu o kadar uğraştım ayakta düzelmedi çöp oldu kısaca

Sıkıntılı olan yerler

Sıkıntılı olan yerler
Bedava isteyen arkadaşım varmı çok sinirim yükseldi şuan duzeltemedim de kargo sizden ptt ile göndere bilirim yoksa elimde kalıcak sağlam kalan yerlerini de ben kiricam

insanlar ürününün ayıbını neden söylemezki o parayı helal diye nasıl boğazından geçirir anlam veremiyorum

Bedava isteyen arkadaşım varmı çok sinirim yükseldi şuan duzeltemedim de kargo sizden ptt ile göndere bilirim yoksa elimde kalıcak sağlam kalan yerlerini de ben kiricam
Düzeldi gibi şuan dengeli ama istemiyorum artık

insanlar ürününün ayıbını neden söylemezki o parayı helal diye nasıl boğazından geçirir anlam veremiyorum
Sorunsuz dedi birde sıfır gibi falan dedi

Düzeldi gibi şuan dengeli ama istemiyorum artık

Sorunsuz dedi birde sıfır gibi falan dedi
maalesef bu devirde görmeden almamalı yada kendini garanti altına alan bir platform üzerinden alışveriş yapılmalı

Sıkıntılı olan yerler
Snowman M200 falan alsaydınız keşke sıfırını aynı fiyatlara alırdınız 😀

Birde güzel güzel yerler o parayı utanmadan. Ahlaksız insanlar ya. Bende ürün satıyorum yemin ederim yanıma gel iyice bak ondan sonra al veya alma diyorum ki Allah korusun kargo kırar eder alıcının kalbi kırılır miğdesi bulanır bu tarz durumlar yaşanmasın diye..

Birde güzel güzel yerler o parayı utanmadan. Ahlaksız insanlar ya. Bende ürün satıyorum yemin ederim yanıma gel iyice bak ondan sonra al veya alma diyorum ki Allah korusun kargo kırar eder alıcının kalbi kırılır miğdesi bulanır bu tarz durumlar yaşanmasın diye..
Migdem bulandı açıkçası düzeldi ama muhtemelen ses yapcak çünkü fanı çıkardım bloktan titriyor elimle çevirince

Migdem bulandı açıkçası düzeldi ama muhtemelen ses yapcak çünkü fanı çıkardım bloktan titriyor elimle çevirince
Allah ıslah etsin böyle insanları ne diyeyim.. Geçmiş olsun.

Ben de ürün satıyorum yakında satmayı bırakacağım kargoyla hiç gönderim yapmadım artık almayacağım da alıcı gelsin evime alsın testini yapsın beğenirse hayırlı günlerde kullansın 120 TL kazanmak için bir de sorunsuz demiş yok artık ya. Casper monitör aldım ikinci el 2K çok uygun fiyata geliyordu ölü piksel yok dedi 1 tane net 1 tane de tam belli olmayan piksel çıktı :D dedim hani yoktu yok dedin kargo da olmuştur veya sen yapmışsındır dedi :D Bu devirde cidden kargoyla ürün almak bile risk olmuş ya güvenilir mağaza hesabı olan sahibinden vs şirketlerden alacaksın ya da sıfır alacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,698
Üyeler
185,930
Son üye
Gustavop
Geri