clowjobe
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- can can
Öncelikle Merhabalar, Ben Ryzen 5 5500 İşlemci ve Rx580 8gb Ekran kartı Kullanıyorum Fivem'de Düşük fps sorunu yaşıyorum Ve bu CS:GO gibi oyunlarda da Yaşıyorum Önceden böyle bir sorunum yoktu neden oldu bilmiyorum Öncede Fivem'de CPU Kullanımım %30 40 Arasında Gidip gelirken Şimdi %2 3 Civarında bir Performans sergiliyor bu Bazen %0 Gibi oranlarada düşüyor Fps tarzı oyunlarda Sıkıntım fazla yok ama Fivem tarzı oyunlarda Drop yememe sebep oluyor Yardımcı olur musunuz Şimdiden Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda Düşük fps sorunu yazmışım Pardon Düşük "CPU" Sorunu yazacaktımÖncelikle Merhabalar, Ben Ryzen 5 5500 İşlemci ve Rx580 8gb Ekran kartı Kullanıyorum Fivem'de Düşük fps sorunu yaşıyorum Ve bu CS:GO gibi oyunlarda da Yaşıyorum Önceden böyle bir sorunum yoktu neden oldu bilmiyorum Öncede Fivem'de CPU Kullanımım %30 40 Arasında Gidip gelirken Şimdi %2 3 Civarında bir Performans sergiliyor bu Bazen %0 Gibi oranlarada düşüyor Fps tarzı oyunlarda Sıkıntım fazla yok ama Fivem tarzı oyunlarda Drop yememe sebep oluyor Yardımcı olur musunuz Şimdiden Teşekkürler.