Neler Yeni

İşlemci soğutucu önerisi

hellcat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ulaş Gökçe
Bütçe
1500
Selamlar. İşlemcim yükteyken 90-95 derecelere ulaşıyor ve bir süre sonra sıcaktan bilgisayar resetleniyor. R5 3600 işlemci ve stok fan takılı. Yeni bir fan almak farz oldu bu yüzden sizlerden öneri bekliyorum. Bütçem 1, 1.5 arası. Ek olarak sıcaklığı düşürmeme yardımcı olacak tavsiyeleriniz varsa iletebilirsiniz.

CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass Mid Tower Kasa
AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz İşlemci
MSI B450M-A PRO MAX Anakart

Bünyamina

80+ Platinum
Selamlar. İşlemcim yükteyken 90-95 derecelere ulaşıyor ve bir süre sonra sıcaktan bilgisayar resetleniyor. R5 3600 işlemci ve stok fan takılı. Yeni bir fan almak farz oldu bu yüzden sizlerden öneri bekliyorum. Bütçem 1, 1.5 arası. Ek olarak sıcaklığı düşürmeme yardımcı olacak tavsiyeleriniz varsa iletebilirsiniz.

CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass Mid Tower Kasa
AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz İşlemci
MSI B450M-A PRO MAX Anakart
Detay soracaktım da gerek yok bence . Bu fanı al tak fazlasıyla işini görür.
Şu konudaki fanın stoğu bitmeseydi buna çökerdin. Fiyatı baya iyiydi.

hellcat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ulaş Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Detay soracaktım da gerek yok bence . Bu fanı al tak fazlasıyla işini görür.
Şu konudaki fanın stoğu bitmeseydi buna çökerdin. Fiyatı baya iyiydi.
Cevap verdiğin için teşekkürler. İlk attığın fanın yorumları oldukça olumlu. Bilgisayarımın bileşenleri ile uyumlu olduğuna eminiz değil m? Sence şu an almalı mıyım yoksa 2. attığın gibi güzel bir indirim beklemeli miyim?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,365
İsim
Eren
Cevap verdiğin için teşekkürler. İlk attığın fanın yorumları oldukça olumlu. Bilgisayarımın bileşenleri ile uyumlu olduğuna eminiz değil m? Sence şu an almalı mıyım yoksa 2. attığın gibi güzel bir indirim beklemeli miyim?
Uyar burst asassin öneririm.

Top Bottom