Bu soğutucu ile ilgili pompa sıkıntısı var diye duymuştum doğrumudur bu?COOLER MASTER MasterLiquid Lite 240 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA
COOLER MASTER MasterLiquid Lite 240 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLW-D24M-A20PW-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
ben bulduğum en ucuz 240mm soğutucuyu attım sorunlu mu bilmiyorumBu soğutucu ile ilgili pompa sıkıntısı var diye duymuştum doğrumudur bu?
v2 sine bakCOOLER MASTER MasterLiquid Lite 240 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA
COOLER MASTER MasterLiquid Lite 240 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLW-D24M-A20PW-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
versiyon2 kullanıyorum sorunsuz tavsiye ederimBu soğutucu ile ilgili pompa sıkıntısı var diye duymuştum doğrumudur bu?
800tl*v2 sine bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
versiyon2 kullanıyorum sorunsuz tavsiye ederim
İncehesapta geçen haftaydı sanırım 700küsürlü bir fiyattı yine düşebilir aslında800tl*
Doğrudur v2 olanına bakınız onda pompa aksamı tamamen değişti ve kullanıcılar genel olarak memnun sessiz ve iyi çalıştığını söylüyorlar.Bu soğutucu ile ilgili pompa sıkıntısı var diye duymuştum doğrumudur bu?