hiç denemediysen ilkinse deneme içine edersin sistemin geldiğinde soğutma bilgisayarcıya götür taksınlarMerhabalar aldığım işlemci soğutucum yarın inşallah gelicek. İlk defa işlemci soğutucu takcam. PC li bozma ihtimalim varmıdır, nelere dikkat etmeliyim. Montaj videolarını falan izledim yapar gibiyim.
Yakında hiç bilgisayarcı yok, arabada yok. ID-Cooling SE-224-XT Black model soğutucuyu am4 soketine takcam. Bana montajı kolay gibi geldi aslında arkaya bişey yerleştirmeme gerek yokmuş sadece braketi altan tutmam yeterli. sonra yükselticileri vidalayıp soğutucuyu vidalicam.hiç denemediysen ilkinse deneme içine edersin sistemin geldiğinde soğutma bilgisayarcıya götür taksınlar
Kendine güvenmekle başlar stres yapmana gerek yok yapabilirsin videolar da izlemişsin daha ne olsun .Merhabalar aldığım işlemci soğutucum yarın inşallah gelicek. İlk defa işlemci soğutucu takcam. PC li bozma ihtimalim varmıdır, nelere dikkat etmeliyim. Montaj videolarını falan izledim yapar gibiyim.
Rahat takarsınız.Yakında hiç bilgisayarcı yok, arabada yok. ID-Cooling SE-224-XT Black model soğutucuyu am4 soketine takcam. Bana montajı kolay gibi geldi aslında arkaya bişey yerleştirmeme gerek yokmuş sadece braketi altan tutmam yeterli. sonra yükselticileri vidalayıp soğutucuyu vidalicam.