Neler Yeni

İşlemci soğutucusu takarken PC yi bozma ihtimalim varmıdır?

ortayu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tarık bakır
Merhabalar aldığım işlemci soğutucum yarın inşallah gelicek. İlk defa işlemci soğutucu takcam. PC li bozma ihtimalim varmıdır, nelere dikkat etmeliyim. Montaj videolarını falan izledim yapar gibiyim.

Livaković

80+ Silver
Merhabalar aldığım işlemci soğutucum yarın inşallah gelicek. İlk defa işlemci soğutucu takcam. PC li bozma ihtimalim varmıdır, nelere dikkat etmeliyim. Montaj videolarını falan izledim yapar gibiyim.
hiç denemediysen ilkinse deneme içine edersin sistemin geldiğinde soğutma bilgisayarcıya götür taksınlar

ortayu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tarık bakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç denemediysen ilkinse deneme içine edersin sistemin geldiğinde soğutma bilgisayarcıya götür taksınlar
Yakında hiç bilgisayarcı yok, arabada yok. ID-Cooling SE-224-XT Black model soğutucuyu am4 soketine takcam. Bana montajı kolay gibi geldi aslında arkaya bişey yerleştirmeme gerek yokmuş sadece braketi altan tutmam yeterli. sonra yükselticileri vidalayıp soğutucuyu vidalicam.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Kendinize güveniyorsanız dikkatlice yapmaya çalışın. Hiç yapamayacak gibiyseniz bilen birilerini bulun yardımcı olsunlar.

Bünyamina

80+ Platinum
Kendine güvenmekle başlar stres yapmana gerek yok yapabilirsin videolar da izlemişsin daha ne olsun .

ortayu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tarık bakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendine güvenmekle başlar stres yapmana gerek yok yapabilirsin videolar da izlemişsin daha ne olsun .
Çok haklısınız sonuçta herkes annesinin karnından soğutucu takarak çıkmadı.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,484
İsim
Hacı
Yakında hiç bilgisayarcı yok, arabada yok. ID-Cooling SE-224-XT Black model soğutucuyu am4 soketine takcam. Bana montajı kolay gibi geldi aslında arkaya bişey yerleştirmeme gerek yokmuş sadece braketi altan tutmam yeterli. sonra yükselticileri vidalayıp soğutucuyu vidalicam.
Rahat takarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sergen glnc
Bu modelin am4 soket montaj videoları var izle bence ve id cooling rahat takılıyor diğer mandallı soğutuculara göre forumlarda gördüğüm bu şekilde

The Semih

80+ Gold
Stok fanı takmak daha zor emin ol 214 XT çok kolay takması yalnız dikkat et RAM tarafında boşluk olması lazım takarken.

ortayu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tarık bakır
Yanıtlarınız için teşekkür ederim takmayı başardım. Çok güzel çalışıyor 92 dereceyi gören işlemcim max 72 gördü. Valoda 50 derece.

Top Bottom