Neler Yeni

İşlemci ve anakart değişimi sonrası ne yapılmalı ?

Exoless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Merhaba H110m pro-vd anakartı Assrock H610 ile değiştirdim.
İşlemciyi ise i5 6500’den i3 12100F e geçiriyorum.
Montajı yaptıktan sonra ne yapılmalı format gerekir mi ? bios ayarlarında bir şey yapılmalı(bios güncelleme vs. Hakkında bilgi sahibi deilim).

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Anıl Aykın
Merhaba H110m pro-vd anakartı Assrock H610 ile değiştirdim.
İşlemciyi ise i5 6500’den i3 12100F e geçiriyorum.
Montajı yaptıktan sonra ne yapılmalı format gerekir mi ? bios ayarlarında bir şey yapılmalı(bios güncelleme vs. Hakkında bilgi sahibi deilim).
Format atarsan daha sağlıklı olur ona göre driverları kursun. Biostan ram hızlarını vesaire kontrol etmen gerekebilir, bios güncellemende gerekebilir. Gerekmez muhtemelen de tedbiri elden bırakma, hayırlı olsun...

Exoless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios güncelleme işlemi zor bir işlem midir ram hızlarına nasıl bakabilirim.
Format atarsan daha sağlıklı olur ona göre driverları kursun. Biostan ram hızlarını vesaire kontrol etmen gerekebilir, bios güncellemende gerekebilir. Gerekmez muhtemelen de tedbiri elden bırakma, hayırlı olsun...

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Anıl Aykın
Bios güncelleme işlemi zor bir işlem midir ram hızlarına nasıl bakabilirim.
7. dakika da ram sonrasında ki madde bios güncellemesi, tabii genel kültür olarakta hepsini izlemeni tavsiye ederim.
Anakart modeline göre bios ekranı vesaire değişebilir fakat mantık aynıdır, zorlanacağını düşünmüyorum.

Exoless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7. dakika da ram sonrasında ki madde bios güncellemesi, tabii genel kültür olarakta hepsini izlemeni tavsiye ederim.
Anakart modeline göre bios ekranı vesaire değişebilir fakat mantık aynıdır, zorlanacağını düşünmüyorum.
Teşekkürler hocam videoyu şuan izleyemiyorum işteyim işlemci driverları için bir şey yapmaya gerek var mı kendi yükler mi windows

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Anıl Aykın
Teşekkürler hocam videoyu şuan izleyemiyorum işteyim işlemci driverları için bir şey yapmaya gerek var mı kendi yükler mi windows
Yükler, eksik driverlara aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,092
Üyeler
161,658
Son üye
Shıva44
Top Bottom