Neler Yeni

Islemci yukseltiyorum bilmeden yapmaktan korkuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burhan özkara
Merhabalar yeni bir bilgisyara gectim sirf ekran karti iyi ve sistem toplaminda uygun oldugu icin ancak islemci ekran kartina kiyasla kotu kaliyor anakarta ve ekran kartina gore uyumlu darbogaz yapmayacak islemciyi secmekte iyi degilim yardım edin
Darbogaz oluyor
Sistem bu
AMD RYZEN 5 5600 3.5GHZ 32MB
ASUS RADEON RX 6700 XT DUAL 12GB GDDR 192 BİT
ASUS PRİME B450M-K İİ AMD AM4 4400MHZ OC DDR4
Ayni sekilde ramde yukselticem 32 yada 16 ya cikarcam
Butce sorunum yok
IMG-20241106-WA0003.jpg

Bünyamina

80+ Platinum
Darboğaz olmaz. Darboğazı lol ve valo gibi oyunlarda hissedersin. Yani en tepe am4 işlemcisini de alsan aynı durum geçerli olabilir. Bu oyunların dışında ekran kartına yük veren oyunlarda yani genel olarak hepsinde darboğaz yaşamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burhan özkara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darboğaz olmaz. Darboğazı lol ve valo gibi oyunlarda hissedersin. Yani en tepe am4 işlemcisini de alsan aynı durum geçerli olabilir. Bu oyunların dışında ekran kartına yük veren oyunlarda yani genel olarak hepsinde darboğaz yaşamazsın.
Genellikle oyun oynucam bununla lolde oynuyorum bide darbogaz testinde %31.60 cikiyor

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
sedat cenan
sadece valo ve lol gibi oyunlarda darboğaz yapmaz bendede r5 5600 ve rtx 4060ti var battlefield 5de çok darboğaz yaşıyorum aynı şekilde rage2 dede oluyor bu durum can sıkıyor bende işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum
Dediğim gibi bu oyunlarda normal.

Bünyamina

80+ Platinum
sadece valo ve lol gibi oyunlarda darboğaz yapmaz bendede r5 5600 ve rtx 4060ti var battlefield 5de çok darboğaz yaşıyorum aynı şekilde rage2 dede oluyor bu durum can sıkıyor bende işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum
Yani olabildiğince en yüksek ayarda oynamalısın ki ekran kartına yükü veresin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
bedirhan
Genellikle oyun oynucam bununla lolde oynuyorum bide darbogaz testinde %31.60 cikiyor
darboğaz test siteleri genellikle yalan oluyor yt deki videolardan bak yada forumlara sor
arkadaşın dediği gibi işlemciyi kullanan oyunlarda hissedersin gpu yu kullanan oyunlarda fazla bi darboğaz yapmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burhan özkara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
darboğaz test siteleri genellikle yalan oluyor yt deki videolardan bak yada forumlara sor
arkadaşın dediği gibi işlemciyi kullanan oyunlarda hissedersin gpu yu kullanan oyunlarda fazla bi darboğaz yapmaz
Bu ekran kartina onerebilcegin islemci nedir

Top Bottom