Neler Yeni

İşlemci yükseltme sonrası durum

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yunus Emre Uzun
merhabalar bi hafta içerisinden işlemcimi 5600 e yükselteceğim bios update tarzı şeyleri hallettim fakar bir yerde şöyle bir bilgi okudum yeni işlemciyi taktıktan sonra windowsu tekrar kurun diye bu yorum doğru mu gerekli mi bilgisi olan var mı?

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Yunus
Evet daha sağlıklı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yunus Emre Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet daha sağlıklı olur
hocam format atmazsam daha iyi olur hani bilgilerdir oyunlardır falan malum internette yavaş bir sorun olur mu format atmazsam açılır mı direkt eskisi gibi

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Yunus
Format atarken doslarım Dursun diye seçenek var onu seçebilirsin

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eray
merhabalar bi hafta içerisinden işlemcimi 5600 e yükselteceğim bios update tarzı şeyleri hallettim fakar bir yerde şöyle bir bilgi okudum yeni işlemciyi taktıktan sonra windowsu tekrar kurun diye bu yorum doğru mu gerekli mi bilgisi olan var mı?
Açıkcası ben upgrade edince sıkıntı olmadı windows format atmadım sadece biosı güncelledim işlemciyi çıkarıp yenisini takınca bios sıfırlandı

experting

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Okan
hocam format atmazsam daha iyi olur hani bilgilerdir oyunlardır falan malum internette yavaş bir sorun olur mu format atmazsam açılır mı direkt eskisi gibi
ben lga 775 sistemime yeni işlemci taktım windows biraz geç açılıyor ama performansta sıkıntı yok.

Top Bottom