Anladım hocamÖyle bir şey yok. Ekran kartın %100 kullanılıp kullanılmadığı önemli. Eğer GPU %100 olmuşsa işlemcinin yüzde kaç kullanıldığının bir önemi yok. CPU darboğaz olduğunu anlamak için GPU kullanımına bakacaksın ağır bir oyunda ekran kartı %50lerde kullanılıyorsa ama işlemci %100lere çıkmış ya da yaklaşmışsa o zaman işlemcinin yetersiz kaldığını anlamış olursun.
Daha toplamadim toplicamEkran kartı ve işlemcin ne
peki ne düşünüyorsunuz bütçe ne?Anladım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha toplamadim toplicam
Hazır sistem bakın hocam. Daha ucuz oluyorlar.Daha toplamadim toplicam
Ztn öyle yapicam hocamHazır sistem bakın hocam. Daha ucuz oluyorlar.
3090 ti 12900k 1440p kullanicam çünkü hediye gibi bir para hocam 1440p ultra ayarlarda darboğaz yaparmi diye merak ediyordum olmuyormuş ama yinede soyliyim merak ediyorsunuz (herkes niye şaşırıyor millet 3090 toplayınca bir şey yok biz toplayoncami çok oluyor ayıp hocalar .d (!) )Nazar niye nasıl değsin kardeş almadan önce söyle de sonradan pişman olma. Yani alıp test etmene gerek yok darboğaz olacak mı olmayacak mı. Bize sorsan zaten söyleriz.
maşşallah hocamda pek fazla bilginiz yoksa kazıklanma olasılığınız yüksek söylersenız yardımcı oluruzNazar değer diye soyleyesimde gelmiyor .d (yanlış anlamayın size kaygım yok genel anlamda var) zamanında oldu çünkü
istersen 4k oynaZtn öyle yapicam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3090 ti 12900k 1440p kullanicam çünkü hediye gibi bir para hocam 1440p ultra ayarlarda darboğaz yaparmi diye merak ediyordum olmuyormuş ama yinede soyliyim merak ediyorsunuz