Haydranoyd
80+
- Reaksiyon skoru
- 164
Öyle olsa akşam serinliğinde derece düşmezdi benceMontaj hatası vardır fan terstir,macun çoktur azdır bir şey vardır illa ki
Öyle olsa akşam serinliğinde derece düşmezdi benceMontaj hatası vardır fan terstir,macun çoktur azdır bir şey vardır illa ki
O işlemci ısınan işlemci. Gidip dandik ucuz sogutucuysa yeterli gelmeyebilir. Kasan hava akışı azdır. Büyük ihtimal montaj hatası veya termal macun dandikse pump olur yapmış olabilir vs vsSence böyle bir şey olabilir mi ciddi soruyorum laptopta da 7500f olduğunu sanmıyorum saçma sapan şeyleri kanıt diye göstermeyi. Az çok anlayan en azından bu konuda yorum yapacak adam neyin ne olduğunu bilir
montaj hatası falan oldugunu sanmıyorum akşam düşüyor çünkü 80 e cıkmıyor aksam serınlıgınde kışında öyleydi tam hatırlamıyom ama 48 in üstne faflan asla cıkmazdıÖyle olsa akşam serinliğinde derece düşmezdi bence
Her şeyin görünüşü doğru undervolt öneririmmontaj hatası falan oldugunu sanmıyorum akşam düşüyor çünkü 80 e cıkmıyor aksam serınlıgınde kışında öyleydi tam hatırlamıyom ama 48 in üstne faflan asla cıkmazdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
akvaryum kasa bide yani normal zaten sıcaklıklar konu 90 derecede biiey olurmu