zaten o işlemci çok ısınır. Fan bulman çok zor ona.İşlemcim termal macunu yenilememe rağmen en az 75 derecede çalışıyor. Ne yapmalıyım?
i7-3770k 12gb ddr3 1600 mhz ram gt 1030 gpu asus maximus v extreme anakart.
Fan yok mu??İşlemcim termal macunu yenilememe rağmen en az 75 derecede çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Denetim masasına gir güç seçeneklerine gir max işlemci kullanımını %85 felan yap düşer ısı. Ben laptopumu %75 te kullanıyorum.Fan yok mu??
Üfle geçsin . Şaka bir yana o ne ısıymış öyle yeni bir işlemci al direk zaten işlemcin kötüymüş. Bu arada kasa mesh mi.İşlemcim termal macunu yenilememe rağmen en az 75 derecede çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Öyle tabii ki de düşer işlemci zaten pek güçlü değil bide performansı mı kıssın.Denetim masasına gir güç seçeneklerine gir max işlemci kullanımını %85 felan yap düşer ısı. Ben laptopumu %75 te kullanıyorum.
Kule soğutucu alın.İşlemcim termal macunu yenilememe rağmen en az 75 derecede çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Yakmaktan iyidir?Üfle geçsin . Şaka bir yana o ne ısıymış öyle yeni bir işlemci al direk zaten işlemcin kötüymüş. Bu arada kasa mesh mi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle tabii ki de düşer işlemci zaten pek güçlü değil bide performansı mı kıssın.