kanka biraz bıçakla kanırtmayı dene ama fazla şey yapma dikkatli olYukarıda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dökme kanka işlemciye zarar verirsinAlkollü bişeyler döksem çözermi acaba
kanka biraz bıçakla kanırtmayı dene ama fazla şey yapma dikkatli olYukarıda var
dökme kanka işlemciye zarar verirsinAlkollü bişeyler döksem çözermi acaba
Alkollü bişeyler döksem çözermi acaba
Beyler çıkartacakkken işlemciye biraz stress testi yapın ki macun biraz yumuşasın öyle çıkartın.
adama görüntü gelmiyor ki stress yapsınBeyler çıkartacakkken işlemciye biraz stress testi yapın ki macun biraz yumuşasın öyle çıkartın.
Sabah uyandığımda görüntü gelmiyordu pc ye mecburen böyle çıkarttım bende normalde pc yi kapattıktan sonra çıkarıyorum sıcakken biraz.Beyler çıkartacakkken işlemciye biraz stress testi yapın ki macun biraz yumuşasın öyle çıkartın.
Biraz fön makinesi tut. Veya işlemci pinlerine zarar vermeyecek şekilde bir türlü yavaşça çıkar.Sabah uyandığımda görüntü gelmiyordu PC ye mecburen böyle çıkarttım bende normalde PC yi kapattıktan sonra çıkarıyorum sıcakken biraz.
Zaten işlemcinin üst pinli tarafına değdirmem de altına kolonya döksem biraz işe yararmı acabaBiraz fön makinesi tut. Veya işlemci pinlerine zarar vermeyecek şekilde bir türlü yavaşça çıkar.
Su döküp kurutursanda bişi olmaz. PCH testini yapmıştı.
Deneyeceğim teşekkürlerfön makinesi ile ısıtıp çıkarmayı deneyebilirsin bence sonuçta işlemciler zaten dayanıklı 100 derece üzerine çıkmayacaktır
rica ederim, bu forumdakilerin bu amd işlemcilerinden çektikleri nedir ya herkes sökerken problem yaşıyorDeneyeceğim teşekkürler
İlk defa böyle bir sorun gördümrica ederim, bu forumdakilerin bu amd işlemcilerinden çektikleri nedir ya herkes sökerken problem yaşıyor
Çünkü işlemciyi sökmeden önce stress testi yapmalısın ki macun yumuşasın.rica ederim, bu forumdakilerin bu amd işlemcilerinden çektikleri nedir ya herkes sökerken problem yaşıyor
dünde arkadaş sökerken pinleri yamultmuştu bu günde sen. bunlar bana bir işaret herhalde. ryzen 5 işlemci almak üzereyim vazgeç diyorlar resmenİlk defa böyle bir sorun gördüm![]()