En sağlıklısı görev yöneticisinden bakmak.Arkadaşlar biostan bir kaç oc ayarı kurcaladım şuan 3.51 GHz'demi çalışıyor?
Bişey Sorucam bende Sabit 3.20 Ama Yüksek Performansa Aldım Güç ayarını normal midir ?En sağlıklısı görev yöneticisinden bakmak.
Arkadaşlar biostan bir kaç oc ayarı kurcaladım şuan 3.51 GHz'demi çalışıyor?
görev yöneticisinden bakabilirsinArkadaşlar biostan bir kaç oc ayarı kurcaladım şuan 3.51 GHz'demi çalışıyor?
Tamam teşekkür ederim 3.51 GHz çekmişim ilk başarılı OC denememEn sağlıklısı görev yöneticisinden bakmak.
Teşekkürler.görev yöneticisinden bakabilirsin
Hocam işlemciden işlemciye değişir. Benim laptoptaki i7 6700HQ 3.8 de çalılşıyor.Bişey Sorucam bende Sabit 3.20 Ama Yüksek Performansa Aldım Güç ayarını normal midir ?
Tam emin değilim ama 1600af biraz daha çıkabilir bence.Bişey Sorucam bende Sabit 3.20 Ama Yüksek Performansa Aldım Güç ayarını normal midir ?
4.4 e çıkarmıştı Abdullah abiHocam işlemciden işlemciye değişir. Benim laptoptaki i7 6700HQ 3.8 de çalılşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam emin değilim ama 1600af biraz daha çıkabilir bence.
Hocam Ayarları perforemansa çektim de o yüzden böyle çalışıyor yorarmı ?Hocam işlemciden işlemciye değişir. Benim laptoptaki i7 6700HQ 3.8 de çalılşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam emin değilim ama 1600af biraz daha çıkabilir bence.