Neler Yeni

Çözüldü✓ Kule Tipi İşlemci Soğutucu Önerileri

Berkoo03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
berkay sezer
Merhaba intel i5 14400f işlemcim var yeni aldım ve buna soğutu arıyorum sıvı soğutuclar gereksiz pahalı o yüzden kule tipi soğutucu arıyorum piyasaya baktığımda da ilk defa duyduğum soğutucular mevcut kafam çok karıştı acaba soğutur mu stok soğutucudan farkı olur mu diye işlemcim lga 1700 soketli sıfır ya da 2. el önerebileceğiniz soğutuclar var mı ya da elinizde lga 1700 soketli uygun fiyatlı temiz soğutucu var mı yardım ederseniz sevinirim.

Satriani

80+ Bronze
Merhaba intel i5 14400f işlemcim var yeni aldım ve buna soğutu arıyorum sıvı soğutuclar gereksiz pahalı o yüzden kule tipi soğutucu arıyorum piyasaya baktığımda da ilk defa duyduğum soğutucular mevcut kafam çok karıştı acaba soğutur mu stok soğutucudan farkı olur mu diye işlemcim lga 1700 soketli sıfır ya da 2. el önerebileceğiniz soğutuclar var mı ya da elinizde lga 1700 soketli uygun fiyatlı temiz soğutucu var mı yardım ederseniz sevinirim.

Yusuf_68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf
Bir çok değişken var kasa ölçün hangisi olur bilmiyorum. YouTube den bak bence ölçülerini de öğrenmelisin.

Berkoo03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
berkay sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

attıklarınız gerçekten çok güzel 1200 tllik thermalrıght çok hoş

bu nasıl olur sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir çok değişken var kasa ölçün hangisi olur bilmiyorum. YouTube den bak bence ölçülerini de öğrenmelisin.
Kasam atx 165mm lik kule tipi soğutuclar destekliyor

Buğrahan Mert

80+ Silver

bu nasıl olur sizce

Gamepower alma bunu hiç alma

Eski soğutucum assasin 120se di sanırsam tam modelini hatırlayamıyorum ama sağlam bi termal macun kullanırsan işini görür youtubedanda bak bulursun büyük ihtimal

Yusuf_68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf

bu nasıl olur sizce

Senin attığın hata olur kesinlikle alma bu şekil thermalight çoğu sıvı soğutucuya kafa tutuyor diye söyleniyor en azından 120mm bir fanlı kule tipi almanızı tavsiye ederim.

Satriani

80+ Bronze

bu nasıl olur sizce

Al bunu geç, bütçe yoksa da Dark Freezer işini görür.
Başka garip soğutuculara bakmana gerek yok.

Berkoo03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
berkay sezer
Gamepower alma bunu hiç alma

Eski soğutucum assasin 120se di sanırsam tam modelini hatırlayamıyorum ama sağlam bi termal macun kullanırsan işini görür youtubedanda bak bulursun büyük ihtimal
Senin attığın hata olur kesinlikle alma bu şekil thermalight çoğu sıvı soğutucuya kafa tutuyor diye söyleniyor en azından 120mm bir fanlı kule tipi almanızı tavsiye ederim.

Al bunu geç, bütçe yoksa da Dark Freezer işini görür.
Başka garip soğutuculara bakmana gerek yok.
Anladım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim thermalrıght alıp geçicem öyleyse başka bir ürüne bakmıcam sağolun

Top Bottom