Neler Yeni

İşlemcinin pini eğilmiş mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Hasan Can Doğru
Dolap üzerinden sattım. Sattığım adam pinin yamuk olduğunu söyledi. Ben çalışan sistemden sökmüştüm. Bana gelirse tekrardan düzeltmeye çalışacağım
Kargoyu düzgün yapmadıysanız yolda yamulmustur çok kşinin basına geliyor. Kutu içerisinde olmazsa sadece patpatta bile yamuluyor. Dikkat etmek lazım. Uçlu kalemle düzeltmeyi deneyebilirsin ama narin davran kırma

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan
0.5 kalemin ucu ile düzelir gibi eğer 1 tane pin koparsa işlemci mefta

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Dolap üzerinden sattım. Sattığım adam pinin yamuk olduğunu söyledi. Ben çalışan sistemden sökmüştüm. Bana gelirse tekrardan düzeltmeye çalışacağım
dolap da cok fazla dolandırıcı var ben sağlam ürün satmıştım adam bana kendi kırdıgı ürünü felan gönderdi büyük ihtimal kargolamayıda iyi yapmıştım kac kat pat pat cıkmıştım kırılması imkansızdı. bide işin garibi dolap direk kabul ediyo iadeyi itiraz ediyosun gene kabul ediyor

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
kırık yoksa her zaman düzelme şanşı vardır.pense filan değil çok kez başıma geldi.ben meyve bıçağıyla düzelttim çok narin ve sakin olduktan sonra düzelir.
Mefta lık bir durum yok yani ✌️
Kırık yoksa düzeltme ihtimalin var tabi ki de
islemcinin uzerindeki her pinin bir anlami var, bazilari kirilsa da islemci sorunsuz ve stabil bir sekilde calisiyor

yani kirik varsa direkt islemci cop olmuyor

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
0.5 kalem ile tek tek düzelt, dikkatli yapman lazım.

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
Sen ürünü sağlam yolladığından ve ürüne zarar gelmeyecek şekilde kargoladığından eminsen, ya kargonun suçu ya da adam kendisi düzgün takamadı ve büktü, Sen kendinden eminsen senin bir sorumluluğun yok.

elendroy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes Karabudak
Sen ürünü sağlam yolladığından ve ürüne zarar gelmeyecek şekilde kargoladığından eminsen, ya kargonun suçu ya da adam kendisi düzgün takamadı ve büktü, Sen kendinden eminsen senin bir sorumluluğun yok.
Ben kendimden eminim hocam fakat itiraz edilince benim hiçbir şansım yok. Her türlü adama gidecek para geri. Dolap veya get gibi siteler her zaman alıcı tarafında oluyor anlaşmazlık durumunda. Böyle uğraşacağıma alırım geri ürünümü okurum bedduamı geçerim artık kimin suçuysa, Allah'ından bulsun

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ben kendimden eminim hocam fakat itiraz edilince benim hiçbir şansım yok. Her türlü adama gidecek para geri. Dolap veya get gibi siteler her zaman alıcı tarafında oluyor anlaşmazlık durumunda. Böyle uğraşacağıma alırım geri ürünümü okurum bedduamı geçerim artık kimin suçuysa, Allah'ından bulsun
Bu tarz ürünlerin satışını yaparken elinde video ,test vs bulundurmak en iyi yöntem.İtiraz durumunda kullanabiliyorsun.
Maalesef ki Tecrübe öğretmenine denk gelmişsiniz ;
Önce sınav yapar ,sonra dersi öğretir...

Farway

80+ Silver
Kuyumcu gibi hassas işçilik yapan yerler düzeltir. Ben düzeltmeye çalışırken bir pin kopardım ama bunlardan daha yamuktu. En iyisi ya garantiye yollayıp ücretiyle düzelttirmek ya da kuyumcu,elektronikçi gibi yerlerde düzelttirmek.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yakınlarda olsan düzeltirdim. Sana lazım olan minik bir düz tornavida. Parmak boy olanlardan. Ucu ince, baskı uygulamadan diğer pinlerle yavaş yavaş aynı hizaya getirebilirsin. Mümkün olan en az hareketle düzeltmeye çalış. Çok fazla sağ sol yapman veya sert baskı uygulaman pini kırabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,112
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom