Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Ne kadar azaltır ömrü?Yarı yarıya falan düşer mi,m
O çekirdekler kullasanız diye var herhangi bir şekilde ömründe azalma olmaz ne zaman ömrü bitecekse ozaman biter böyle açıklayayım iyi forumlar.Ne kadar azaltır ömrü?Yarı yarıya falan düşer mi,m
Çok teşekkür ederim hocam.Bir kaç yerde azaltır diye duydum ondan sorayım dedim.O çekirdekler kullasanız diye var herhangi bir şekilde ömründe azalma olmaz ne zaman ömrü bitecekse ozaman biter böyle açıklayayım iyi forumlar.
İşlemcinin tüm çekirdeklerinden kasıt nedir? Baya eski bazı işlemcilerde çekirdek açma olayı var da yenilerde istesen de fazladan çekirdek açamazsın zatenNe kadar azaltır ömrü?Yarı yarıya falan düşer mi,m
İşlemcinin tüm çekirdeklerinden kasıt nedir? Baya eski bazı işlemcilerde çekirdek açma olayı var da yenilerde istesen de fazladan çekirdek açamazsın zaten
Valla illa ömürü uzatacaksak işlemcinin saat hızını stoktan 0.3GHz falan aşağı çekmek çekirdek kapatmaktan daha faydalıO var olanları kısmayı düşündü herhalde, 8 çekirdek varsa ben bi 4 ünü kapiyim kardiş ömrü uzasın .
Valla illa ömürü uzatacaksak işlemcinin saat hızını stoktan 0.3GHz falan aşağı çekmek çekirdek kapatmaktan daha faydalı
AMD de nadiren sorun olabiliyor adamlar Ryzende işlemciyi iyi zorluyorlar ama intel sağolsun 5GHz çalışıp 7500F ile rahat kapışacak 12400F yi 4GHz de sunduğu için 10 yıl da çalıştırsan hiçbir şey olmazGeç onları işlemciye hiç bişi olmaz, daha harbi işlemcinin kendi ömrünü tükettiğini görmedim . Ya elektriksel bir arıza yada anakarttan kaynaklı bişeyle.
Yok hocam arttırmak için sordum youtube da gördüm sistem yapılandırması ayarlarından yapıyorlardı.İ511300H kullanıyorum.O var olanları kısmayı düşündü herhalde, 8 çekirdek varsa ben bi 4 ünü kapiyim kardiş ömrü uzasın .
Yok hocam arttırmak için sordum youtube da gördüm sistem yapılandırması ayarlarından yapıyorlardı.İ511300H kullanıyorum.
İşlemci değil çekirdek sayısı diyorum.Var olan işlemci sayını arttıramassın, kim yapmış öyle bir şey ?