Neler Yeni

İsmini unuttuğum filmi bulabilir misiniz? (BULUNDU)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
Merhabalar öncelikle film (stand by me filmine çok benziyor ve film yabancı) biraz eski en az 10 yıllık olması lazım filmin başlangıcında bir adam kızıyla mezarlığa gidiyor ve çocukluk anısını anlatmaya başlıyor filim 3 4 tane çocuğun genç bir çocuğun kayıp cesedini aramasını anlatıyor filmin bi sahnesinde çocuklardan biri diğer çocuklara çaktırmadan markette çantasına aburcubur doldurup hırsızlık yapmaya çalışıyordu tabi bakkal amca bunu farkedip cocuklari kovaliyor... filmde çocuklar ormanlık alanlarda fazlaca dolaşıyor ve bir başka çocuk grubuyla kendi çaplarında savaşıyorlar bi sahnesinde ormanda sabahliyorlar........sabaha dogru diger kavgali olduklari cocuk grubu sis bombasiyla falan bunlara saldiriyorlardi eğlenceli bir sahneydi.... bazı yerlerde gölden yüzerek geçmeleri ve askeri alandan geçmek zorundadırlar filmin bi sahnesinde kız, askeri alandan geçerken el bombasına basıyor ve diğer çocuk onu kurtarmak için el bombasına tekme atıyordu bomba patlıyor ama cocukla kiza bisey olmuyor filmin sonunda cesedi mağarada buluyorlar ve en sonunda anısını anlatmayı bitiriyor ve mezarda ölen gence ait bi madalyon ( kartal ya da güvercin silüeti olması lazım) buluyor... bu arada aradıkları cocugun eskiden çete gibi bir cocuk grubu varmiş kasabanın içinden geçmişler her türlü haylazligi yapmislar ve arkadaslari kasabadan taşınınca bu tek kaliyor ve kendi grubuna ait mağarada ölene kadar bekliyor ve son umarım bu filmi bulabilirim 2 yıldır arıyorum bulamadım inşallah burada bulurum.

Son düzenleme:

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Filmin güzel bir sahnesinden ss al ve google fotoğraflarda arat.
O şekilde bulabilirsin.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Adam filmi bulamıyorum diyor 2 yıldır sen filmden ss at diyorsun
Senin bana garezin falan var galiba.
Filmin adını bilmiyorum ama taktik veriyorum işte.
(Gayet güzel bi taktik.)

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Filmin güzel bir sahnesinden ss al ve google fotoğraflarda arat.
O şekilde bulabilirsin.
Knk filmden sahne yok dedigim gibi bayaa oldu bu arada her şeyi denedim yabanci siteler hatta bi ara kafayi yedim eski yabanci cocuk oyunculari arastirdim 1 ay belki oyunculardan bulurum diye ama cikmadi

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Valla sabah da gördüm konuyu çok düşündüm ama bulamadım aklıma bir tek Goonies filmi geldi ama değildir herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sineklerin Tanrısı olma ihtimali ? O da düşük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
Valla sabah da gördüm konuyu çok düşündüm ama bulamadım aklıma bir tek Goonies filmi geldi ama değildir herhalde.

Knk bayaa arastirdim dedigin filmlere de baktim onlar degil war of the buttons ve stand by me karışımı gibi bisey adam mezara kiziyla geliyor ve filmin sonu yine mezardan ayrilmasiyla bitiyor cesedi bulduklarinda cocugun elinde madalyon vardi.

Hatta bi sahnesinde ormanda sabahliyorlar........sabaha dogru diger kavgali olduklari cocuk grubu sis bombasiyla falan bunlara saldiriyorlardi

Yok knk malesef neyse can sagolsun cogu forumda paylastim inşAllah bir bilen cikar

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Knk bayaa arastirdim dedigin filmlere de baktim onlar degil war of the buttons ve stand by me karışımı gibi bisey adam mezara kiziyla geliyor ve filmin sonu yine mezardan ayrilmasiyla bitiyor cesedi bulduklarinda cocugun elinde madalyon vardi.

Hatta bi sahnesinde ormanda sabahliyorlar........sabaha dogru diger kavgali olduklari cocuk grubu sis bombasiyla falan bunlara saldiriyorlardi
https://forum.kayiprihtim.com/t/arayip-da-adini-hatirlayamadigimiz-filmler/27850
Bu foruma yaz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular