Selam tek yaşıyorum aileme taşınma karari aldim ailemdeki internet Vodafone 16 Mbps ADSL bir internet ve ping hiçbir zaman sabit değil 47 55 Speedtest böyle gösteriyor ama herhangi gibi bir oyuna girdimde 200 bazen 4000 ms bile görüyorum sorum şu ben Vodafone aradimda VDSL geçmek istedim 24 35 50 kadar paket sunuldu ben 35 almak istiyorum modem + VDSL gectimde pingim düşer mi ya da sabit bir ping içinde gider mi Mersin'de oturuyorum başka tarife geç demeyin çünkü ailem yeni baglatmis şu anki ADSL 16 Mbps internet 109 para ödüyorlar cayma bedeli vermek istemiyorum.
iptal parası 1256 tl istiyorlar şimdi diyelim ben vdsl gectim pingim düzelmedi 12 ay sözleşme yapılıyor tekrardan beklicem napıcam bilmiyorum Bide yüzsüz gibi vodofone müşteri hizmetleri aradımda böyle diyorlar suanki kullandıgın paketde ping cıkması cok normal diyip dalga gecer gibi cevap veriyorlar beni bu durumdan kurtarın ne yapmalıyım en son ki speedtest 53 ping gösteriyor ama hiç biraz zaman ping sabit değil
iptal parası 1256 tl istiyorlar şimdi diyelim ben vdsl gectim pingim düzelmedi 12 ay sözleşme yapılıyor tekrardan beklicem napıcam bilmiyorum Bide yüzsüz gibi vodofone müşteri hizmetleri aradımda böyle diyorlar suanki kullandıgın paketde ping cıkması cok normal diyip dalga gecer gibi cevap veriyorlar beni bu durumdan kurtarın ne yapmalıyım en son ki speedtest 53 ping gösteriyor ama hiç biraz zaman ping sabit değil