İşsiz birisi kredi kartı sahibi olabilir mi?

Anatolia

80+
Reaksiyon skoru
27
Kredi kartı almayı istiyorum. Şu an işsizim. Önümüzdeki hafta yeni işe gireceğim işe girmeden almayı istiyorum. İşe girsem bile göstereceğim maaş bordrosundaki para az olacak. Kredi kartı almak istediğim bankaya daha önce para girişleri oldu. 17k gibi bir tutarda hala duruyor. Ufak bütçeli (3K) de olsa kredi kartı almam mümkün mü sizce? Uygulama üzerinden baktığımda olumsuz cevap aldım.

uygulamadan olumsuz dönüş alırsınız gidip bankayla konuşmanız durumunda belki verebilirler. ama genel olarak bir maaş bordrosu istiyorlar.

Şuan öğrenciyim ve kredi kartım var. Limitini 41.900 TL yapabiliyorum.

Şuan öğrenciyim ve kredi kartım var. Limitini 41.900 TL yapabiliyorum.
Limitini arttırmak bişi değil ki, düşürmek zor. Bana 100k ya kadar veriyo bende öğrenciyim. (5K limiti kartın XDXD)

Kredi kartı sahibi olabilmek için biraz çabalamak gerekiyor. Özellikle kredi notunu öğrenmen ve gelir durumunu net bir şekilde bilip, bankaya gelir belgeni sunman lazım.Yıllık kart aidatı, faiz oranları ve bankanın sunduğu kredi kartına ait puan sistemini de öğren. Ama acil kredi kartı almak istersen kolay kredi kartı veren bankalar sayesinde kısa sürede istediğin limitli kredi kartını alabilirsin. ama tabii bu bankaların sunduğu kartları alabilmek için de bazı durumları gözden geçirmen gerek.

Ben öğrenciyken burs kartıma 140k limit vermişlerdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri