Selim Ege Aydemir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
- Konu Sahibi Konu Sahibi
şeyhli ve kurtköy arasıŞeyhli tarafı mı? Kurtköy bölgesi civarı mı?
şeyhli ve kurtköy arasıŞeyhli tarafı mı? Kurtköy bölgesi civarı mı?
Kurumsal bir firmadır bizzat gittim güven konusunda endişen olmasın öyle parça çalma vb yapacak bir şirket değil.işte ona hiç güvenemem
Pendikteyim ama video dışı tecrübem yok 1000 lira verme parana yazık zor bir şey değil 3-5 video izlesen yaparsınkablolama yapamam bence ve termal macunuda sıkamam gibi dğzgün üstelik sıvı soğutmayı hiç takamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pendik
sordum satıcıya hocam yoksa ne almam gerekir ekstradanBen takarım ama fan çoklayıcı vs gerekebilir önce eksikleri bulmak lazım. Hepsini anarta takarsan çirkin durur zaten. Kasanın içinde fan kontrolü için bi kart var mı? Bakar mısın?
tecrübeniz var mı hocamMerhaba
bende pendikteyim gelip kurulum sağlıyabilirim
hocam tecrübeniz var mıŞeyhli tarafı mı? Kurtköy bölgesi civarı mı?
Kasanın psu takılan yerinin orada bi fan giriş portu var mı bakar mısın. Eğer varsa fanları ona, onun kabloyuda kasaya takıcaz ve hızlarını ayarlayabiliceksin.sordum satıcıya hocam yoksa ne almam gerekir ekstradan
3-4 sistem topladım ama her sistemin kendine özgü farklılıkları oluyor. O yüzden fan çoklayıcı vs lazım mı onu öğrenmeye çalışıyorum.tecrübeniz var mı hocam
hocam tecrübeniz var mı
yokmuş fan kontrol kartıKasanın psu takılan yerinin orada bi fan giriş portu var mı bakar mısın. Eğer varsa fanları ona, onun kabloyuda kasaya takıcaz ve hızlarını ayarlayabiliceksin.
3-4 sistem topladım ama her sistemin kendine özgü farklılıkları oluyor. O yüzden fan çoklayıcı vs lazım mı onu öğrenmeye çalışıyorum.
evet var toplarımtecrübeniz var mı hocam
hocam tecrübeniz var mı
Bu arada araştırdım senin fanların güç çıkışı molex. Onuda anca direkt sata güç çıkışına bağlarsın psu dan. Yani fanlarının argb sini kontrol edebiliceksin ama hızlarını kontrol edemeyeceksin.Argb leri de reset tuşuna bağlamak lazım anakartta.yokmuş fan kontrol kartı
güzel 360mm aio destekleyen argb ve atx anakart atx psu girili olan bir kasa önerir misinizBu arada araştırdım senin fanların güç çıkışı molex. Onuda anca direkt sata güç çıkışına bağlarsın psu dan. Yani fanlarının argb sini kontrol edebiliceksin ama hızlarını kontrol edemeyeceksin.Argb leri de reset tuşuna bağlamak lazım anakartta.
komple toplayacapım o yüzden söküp takma yapmam büyğk ihtimalleÇevrende yapacak kimse yoksa aç video izleyerek yap hem de öğrenmiş olursun bu işin sonu yok her söküp takmada birini bulamazsın.