Bakiye yüklediğin kartla toplu taşıma veya biletmatiklere dokundur yükleme ve harcama işlemi aynı anda yapılıyor.İş bankasının mobil uygulamasından karta para yükledim bakiye hesabımdan eksildi fakat İstanbul kart bakiyesi hala aynı ben mi hatalıyım yoksa başka bir şey mi var başka şehirde oturduğum için tam bilmiyorum ilk aldığımda da 1 saat hes kodu ile uğramıştım mobil uygulamasida saçmalık bisey hazır konuyu açmışken bunlarida söylemek istedim neden insanların işini kolaylastirmiyorlar neden parayı yükleyip adam gibi bakiyeme bakıp ulaşımını sağlayamiyorum ayrıca iade diye bi saçmalık ta var bu konuda yaşadığım şehir Ankara çok iyi fakat İstanbul için aynı şeyi soyleyemem
Evet geçersin.Yani turnikede basınca gecermiyim
Para yüklediğin zaman eksilmezkiİş bankasının mobil uygulamasından karta para yükledim bakiye hesabımdan eksildi fakat İstanbul kart bakiyesi hala aynı ben mi hatalıyım yoksa başka bir şey mi var başka şehirde oturduğum için tam bilmiyorum ilk aldığımda da 1 saat hes kodu ile uğramıştım mobil uygulamasida saçmalık bisey hazır konuyu açmışken bunlarida söylemek istedim neden insanların işini kolaylastirmiyorlar neden parayı yükleyip adam gibi bakiyeme bakıp ulaşımını sağlayamiyorum ayrıca iade diye bi saçmalık ta var bu konuda yaşadığım şehir Ankara çok iyi fakat İstanbul için aynı şeyi soyleyemem
Bakiyene bakabiliyorsun ister banka uygulamasından ister istanbul kart uygulamasından ayrıca telefonun nfc özelliği varsa aktif edebiliyorsun yoksa akıllı durak yada biletmatiklere dokundurman gerekİş bankasının mobil uygulamasından karta para yükledim bakiye hesabımdan eksildi fakat İstanbul kart bakiyesi hala aynı ben mi hatalıyım yoksa başka bir şey mi var başka şehirde oturduğum için tam bilmiyorum ilk aldığımda da 1 saat hes kodu ile uğramıştım mobil uygulamasida saçmalık bisey hazır konuyu açmışken bunlarida söylemek istedim neden insanların işini kolaylastirmiyorlar neden parayı yükleyip adam gibi bakiyeme bakıp ulaşımını sağlayamiyorum ayrıca iade diye bi saçmalık ta var bu konuda yaşadığım şehir Ankara çok iyi fakat İstanbul için aynı şeyi soyleyemem
1- İstanbul Kart uygulamasının yazılım ekibi pek iyi değil.İş bankasının mobil uygulamasından karta para yükledim bakiye hesabımdan eksildi fakat İstanbul kart bakiyesi hala aynı ben mi hatalıyım yoksa başka bir şey mi var başka şehirde oturduğum için tam bilmiyorum ilk aldığımda da 1 saat hes kodu ile uğramıştım mobil uygulamasida saçmalık bisey hazır konuyu açmışken bunlarida söylemek istedim neden insanların işini kolaylastirmiyorlar neden parayı yükleyip adam gibi bakiyeme bakıp ulaşımını sağlayamiyorum ayrıca iade diye bi saçmalık ta var bu konuda yaşadığım şehir Ankara çok iyi fakat İstanbul için aynı şeyi soyleyemem