İSTANBUL KONAKLAMA İHTİYACI

Falcao

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese merhabalar. Şişli/Osmanbeyde Stajım var. 4.5 ay orada olacağım. Konaklayacak yer için öneriye ihtiyacım var. Bütçemi 22-23k ye kadar çıkardım ama bir yer bulamadım. Ev için arasam yıllık kiralıyoruz deniyor, günlük kiralık için arıyorum minimum günlük 1.5k deniyor, 3yıldızlı bir otelle grüştüm aylık 20k dedi, nöbetçi kyk baktım o da çok uzakta. (COlife diye bir site buldum remiz ve güvenilir duruyor o da ama emin değilim, 17-18k)
Bir önerisi olan var mıdır her türlü fikire açığım. İyi foruımlar

Herkese merhabalar. Şişli/Osmanbeyde Stajım var. 4.5 ay orada olacağım. Konaklayacak yer için öneriye ihtiyacım var. Bütçemi 22-23k ye kadar çıkardım ama bir yer bulamadım. Ev için arasam yıllık kiralıyoruz deniyor, günlük kiralık için arıyorum minimum günlük 1.5k deniyor, 3yıldızlı bir otelle grüştüm aylık 20k dedi, nöbetçi kyk baktım o da çok uzakta. (COlife diye bir site buldum remiz ve güvenilir duruyor o da ama emin değilim, 17-18k)
Bir önerisi olan var mıdır her türlü fikire açığım. İyi foruımlar
Öğrenci yurtlarına baktın mı? Özel olanlar yani

sanırım o civarlarda 20den aşağısına bulamazsın. metrobüs veya metro güzergahında olan farklı semtlere bakabilirsin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri