Neler Yeni

İstanbul sözleşmesi hakkinda

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
İstanbul sözleşmesi hakkinda ne düşünüyosunuz ( kavga etmeden sözlerinizi belirtiniz lütfen )

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O nasıl bişi mor bişiler falan takıyorlar

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi bir şey gibi düşündüm başta sonra baktım ki imzalarda ve destekleyenlerin ismi HDPKK' lı vazgeçtim.
Daha çok feminist grublar tarafindan destekleniyomuş ama lgbt grublarina hdp gibi teröristler tarafindan yardim yapildiğini duymuştum

furkoi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan
Daha çok feminist grublar tarafindan destekleniyomuş ama lgbt grublarina hdp gibi teröristler tarafindan yardim yapildiğini duymuştum
Bizim millet İnkılapçılığı çok yanlış anladı sözde Atatürkçüler ya hani neyse bu konular sinirimi bozuyor :D. Terörist (kanıtlarıyla ortada) bunların her ayaklanmalarını destekliyor sonra bunlar nedense terörist olarak değil de özgür düşünür olarak tanımlıyorlar. Lgbtli ve feminist destekçiler storyden mehmetçiğine Allah rahmet eyleye dursun storyde olan storyde kalır. ''Biz yine teröristleri dinleyelim askerler mezarlarında ters dönsün aman nolacak nasıl olsa müslüman da değiliz''.

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Bizim millet İnkılapçılığı çok yanlış anladı sözde Atatürkçüler ya hani neyse bu konular sinirimi bozuyor :D. Terörist (kanıtlarıyla ortada) bunların her ayaklanmalarını destekliyor sonra bunlar nedense terörist olarak değil de özgür düşünür olarak tanımlıyorlar. Lgbtli ve feminist destekçiler storyden mehmetçiğine Allah rahmet eyleye dursun storyde olan storyde kalır. ''Biz yine teröristleri dinleyelim askerler mezarlarında ters dönsün aman nolacak nasıl olsa müslüman da değiliz''.
Ne anlatmaya çalıştığını anlamadım.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Eğer bu sözleşme sayesinde bir kadın faydalanacaksa. Bir kadın geceleyin gözünü yumduğunda korkarak uyumayacaksa. Ben bu sözleşmeyi desteklerim.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,565
İsim
Taha yücel
Ne oldunu bilmiyorum ve ne oluyor bu sözlesme kim ne zaman imzalayacak hic bir fikrim yok aydiblatacak

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İstanbul sözleşmesi hakkinda ne düşünüyosunuz ( kavga etmeden sözlerinizi belirtiniz lütfen )
Hiçbir işe yarayacağını düşünmediğim sözleşme yaklaşık 10 sayfa bir sözleşmeydi yanlış hatırlamıyorsam okudum ama saçma buldum. Bizim hali hazırda hukuk sistemimiz var iken bunu güçlendirmek, iyileştirmek yerine kıytırık bir sözleşmeden medet ummak tuhaf.

Top Bottom