Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
İstanbul sözleşmesi hakkinda ne düşünüyosunuz ( kavga etmeden sözlerinizi belirtiniz lütfen )
İyi bir şey gibi düşündüm başta sonra baktım ki imzalarda ve destekleyenlerin ismi HDPKK' lı vazgeçtim.İstanbul sözleşmesi hakkinda ne düşünüyosunuz ( kavga etmeden sözlerinizi belirtiniz lütfen )
Daha çok feminist grublar tarafindan destekleniyomuş ama lgbt grublarina hdp gibi teröristler tarafindan yardim yapildiğini duymuştumİyi bir şey gibi düşündüm başta sonra baktım ki imzalarda ve destekleyenlerin ismi HDPKK' lı vazgeçtim.
Bizim millet İnkılapçılığı çok yanlış anladı sözde Atatürkçüler ya hani neyse bu konular sinirimi bozuyor . Terörist (kanıtlarıyla ortada) bunların her ayaklanmalarını destekliyor sonra bunlar nedense terörist olarak değil de özgür düşünür olarak tanımlıyorlar. Lgbtli ve feminist destekçiler storyden mehmetçiğine Allah rahmet eyleye dursun storyde olan storyde kalır. ''Biz yine teröristleri dinleyelim askerler mezarlarında ters dönsün aman nolacak nasıl olsa müslüman da değiliz''.Daha çok feminist grublar tarafindan destekleniyomuş ama lgbt grublarina hdp gibi teröristler tarafindan yardim yapildiğini duymuştum
Ne anlatmaya çalıştığını anlamadım.Bizim millet İnkılapçılığı çok yanlış anladı sözde Atatürkçüler ya hani neyse bu konular sinirimi bozuyor . Terörist (kanıtlarıyla ortada) bunların her ayaklanmalarını destekliyor sonra bunlar nedense terörist olarak değil de özgür düşünür olarak tanımlıyorlar. Lgbtli ve feminist destekçiler storyden mehmetçiğine Allah rahmet eyleye dursun storyde olan storyde kalır. ''Biz yine teröristleri dinleyelim askerler mezarlarında ters dönsün aman nolacak nasıl olsa müslüman da değiliz''.
Hiçbir işe yarayacağını düşünmediğim sözleşme yaklaşık 10 sayfa bir sözleşmeydi yanlış hatırlamıyorsam okudum ama saçma buldum. Bizim hali hazırda hukuk sistemimiz var iken bunu güçlendirmek, iyileştirmek yerine kıytırık bir sözleşmeden medet ummak tuhaf.İstanbul sözleşmesi hakkinda ne düşünüyosunuz ( kavga etmeden sözlerinizi belirtiniz lütfen )