Istanbul'da bilindik pc tamircisi?!?

Reaksiyon skoru
4
Bilgisayarımda birkaç sorun yasiyorum fps'ler normale gore düşük.
Şimdi'de pc açıyorum ekran gelmiyor.
Bilgisayar servisine ihtiyacım var bildiğiniz var mıdır?

Detaylı sorun: Eskiden'de oluyordu pek sorun etmedim ama simdi cok daha fazla oluyor, ekran siyah oluyor ve fanlar aniden dönmeye başlıyordu. Ekran kartı falan guncelledim simdi pc açılıyor fakat ekran gelmiyor.

4090
I913900KS var pcde 1200 watt psu

Bilgisayarımda birkaç sorun yasiyorum fps'ler normale gore düşük.
Şimdi'de pc açıyorum ekran gelmiyor.
Bilgisayar servisine ihtiyacım var bildiğiniz var mıdır?

Detaylı sorun: Eskiden'de oluyordu pek sorun etmedim ama simdi cok daha fazla oluyor, ekran siyah oluyor ve fanlar aniden dönmeye başlıyordu. Ekran kartı falan guncelledim simdi pc açılıyor fakat ekran gelmiyor.

4090
I913900KS var pcde 1200 watt psu
İ9 lar son nesilleri kronik sorunlu çıktı ondan dolayıdır bence onu kontrol ettir.

Hocam bunun için bilgisayarcıya gitmeyin. BIOS da muhtemelen xmp ayarıyla ilgili bir uyumluluk sorunu vardır. BIOS güncelleyin. XMP açın. OCCT ile detaylı testler yapın.

Hocam bunun için bilgisayarcıya gitmeyin. BIOS da muhtemelen xmp ayarıyla ilgili bir uyumluluk sorunu vardır. BIOS güncelleyin. XMP açın. OCCT ile detaylı testler yapın.
Bilgisayarda performans sorunlarıda var. Birde nasil yapıcagimi bilmiyorum videosu falan varsa hoş olur. Son olarakta şuan ekran hiç gelmiyor zaten sadece bilgisayara güç geliyor

Geri