İstanbul'da marketten peynir çalan şahıs market personelinden dayak yedi

Çalıșana kızsan kızılmaz adamın maașından çalıyor çünkü.Milleti peynir çalmaya sürükleyenler utansın..

videoyu çeken daha önce hiç çalışmamış yada bu tarz işlerde çalışan birisi ile konuşmamış bu çalınan ürünler çalışanların kendi maaşından kesiliyor birde niye vuruyorsunuz diyor fakirse illa aç diye bu şekilde karnını doyuramaz zaten evsiz birinede benzemiyor kendisi bırakmasalardı keşke daha beterini yapsalardıda akıllansaymış

"Silmicem" demesi güzeldi ama niye adama vuruyorsunuz ne olm. O vurmasın sen de ver çalışanın kesilen maaşını o zaman, veya git adama peynir al.
fakir çalmasını bilmediği için fakir kimin süt ürünü pahalı tamam ama gerek varmı yok bende lisenin ilk başlarındayken hep redbull içiyordu bir grup her gün nasıl redbull içiyorsunuz nerden geliyor bu para mide diye sorduğumda pişkin pişkin çaldık diyorlardı bu elemanında pek farklı olduğunu sanmıyorum eminim farklı marketlere giriyordur oradanda üç beş bir şey toplayıp evin haftalık yiyecek stoğunu bedavaya getiriyordur

siyasi şekilde konuşmuyorum yanlıi anlamayın sadece şu hırsızlık olaylarına karşı aşırı duyarlıyım zaten bundan sonra bu tarz şeyleri daha sık görmeye başlayacağız ama bu seferki aşırı fakirlikten olacak çalma değilde toplu şekilde yağmalama denebilir maduro diyetine hazırlanın derim 😶‍🌫️

videoyu çeken daha önce hiç çalışmamış yada bu tarz işlerde çalışan birisi ile konuşmamış bu çalınan ürünler çalışanların kendi maaşından kesiliyor birde niye vuruyorsunuz diyor fakirse illa aç diye bu şekilde karnını doyuramaz zaten evsiz birinede benzemiyor kendisi bırakmasalardı keşke daha beterini yapsalardıda akıllansaymış
Ülkece adaletin ne olduğunu unuttuk. Ne güzel herkes kendi adaletini sağlasın o zaman. Anayasa neden var ki?

haklı adam maaşından kesiliyor tabi

Adam net haklı maaşından kesilecek öyle fakir birine de benzemiyor sanki üstü başı düzgün en azından. Aç olsa illa biri yardim eder. Ha eli kolu da tutuyor.

Ülkece adaletin ne olduğunu unuttuk. Ne güzel herkes kendi adaletini sağlasın o zaman. Anayasa neden var ki?
bunun için kim uğraşacakki zaten bakarsan herkes kendi adaletini uyguluyor özellikle eli uzun olanlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri