Neler Yeni

İstanbulda tshirt toptancıları nereden bulunur?

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
İki genç arkadaş kısıtlı sermaye ile bir işe girmeyi düşünüyoruz fakat bu internette toptan tişört adı altında bizi dikmeye çalışan firmalardan gerçekten bıktık. Adam toptan tişört diye tanesi 75 tl ye baskısız düz tshirt veriyorlar. Bildiğin bilmeyen kişiyi nasıl kazıklarız ayağı. Zaten bunun gerçekten nerede ucuza imal edildiğini bilen biri bu bilgiyi kolay kolay yaymayacaktır. Bu konuda bir bilgisi olan, bize yardım etmek isteyen olursa konuyu yeşillendirirse çok seviniriz. Başlamadan bırakmak üzereyiz acil yardım :)

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
İki genç arkadaş kısıtlı sermaye ile bir işe girmeyi düşünüyoruz fakat bu internette toptan tişört adı altında bizi dikmeye çalışan firmalardan gerçekten bıktık. Adam toptan tişört diye tanesi 75 TL ye baskısız düz tshirt veriyorlar. Bildiğin bilmeyen kişiyi nasıl kazıklarız ayağı. Zaten bunun gerçekten nerede ucuza imal edildiğini bilen biri bu bilgiyi kolay kolay yaymayacaktır. Bu konuda bir bilgisi olan, bize yardım etmek isteyen olursa konuyu yeşillendirirse çok seviniriz. Başlamadan bırakmak üzereyiz acil yardım :)
Aynı durumdan muzdaribim

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
bağcılarda konfeksiyoncular var onlara bakabilirsin ben beyazıtta çalışıyorum burada toptan t shirt satan gördüm internetten almak bana garip geldi

yerçileği

80+ Bronze
İki genç arkadaş kısıtlı sermaye ile bir işe girmeyi düşünüyoruz fakat bu internette toptan tişört adı altında bizi dikmeye çalışan firmalardan gerçekten bıktık. Adam toptan tişört diye tanesi 75 TL ye baskısız düz tshirt veriyorlar. Bildiğin bilmeyen kişiyi nasıl kazıklarız ayağı. Zaten bunun gerçekten nerede ucuza imal edildiğini bilen biri bu bilgiyi kolay kolay yaymayacaktır. Bu konuda bir bilgisi olan, bize yardım etmek isteyen olursa konuyu yeşillendirirse çok seviniriz. Başlamadan bırakmak üzereyiz acil yardım :)
kıyafet olarak bilmiyorum ama dükkana bazı malları istoçtan alıyoruz ve neredeyse her şey var bi sorup soruştur istoçta vardır muhtemelen

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kıyafet olarak bilmiyorum ama dükkana bazı malları istoçtan alıyoruz ve neredeyse her şey var bi sorup soruştur istoçta vardır muhtemelen
Hocam sıkıntı şu. Gencecik, tecrübesiz çocukları görünce bize karşı fiyatları tavan yapıyorlar. Biz de almak istemiyoruz. Bir yere sorduk toptan tişörtün tanesine 90 tl ye yakın bir tutar istedi. Bu fiyatlara alıp da satmak imkansız gibi bir şey. Gönderdiğim tişört de trendyolda son tüketiciye 60-70e satılıyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
T-shirt işi yapacaksan öncelikle Zeytinburnu'na gitmeniz gerekiyor. Konfeksiyon ürünlerin toptan satışının neredeyse tamamına yakını Zeytinburnu'ndaki dükkanlarda yapılıyor. Merter'de de bazı yerler vardı ama Zeytinburnu kadar çok değil. Tabii çıkacak fiyat sizin ağzınızın ne kadar iyi laf yaptığına ve ne kadar ürün alacağınıza göre değişiyor.

yerçileği

80+ Bronze
Hocam sıkıntı şu. Gencecik, tecrübesiz çocukları görünce bize karşı fiyatları tavan yapıyorlar. Biz de almak istemiyoruz. Bir yere sorduk toptan tişörtün tanesine 90 TL ye yakın bir tutar istedi. Bu fiyatlara alıp da satmak imkansız gibi bir şey. Gönderdiğim tişört de trendyolda son tüketiciye 60-70e satılıyor zaten.
bu işlerde tanıdığın olmalı bizi şu gönderdi bu gönderdi diyebilmelisin

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
T-shirt işi yapacaksan öncelikle Zeytinburnu'na gitmeniz gerekiyor. Konfeksiyon ürünlerin toptan satışının neredeyse tamamına yakını Zeytinburnu'ndaki dükkanlarda yapılıyor. Merter'de de bazı yerler vardı ama Zeytinburnu kadar çok değil. Tabii çıkacak fiyat sizin ağzınızın ne kadar iyi laf yaptığına ve ne kadar ürün alacağınıza göre değişiyor.
Hocam ortalama 150-200 adet ürün alacağız. Sizce kabul edilebilir tutar ne kadar? Tecrübesiz oldığumuz için kazık yemek istemiyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu işlerde tanıdığın olmalı bizi şu gönderdi bu gönderdi diyebilmelisin
Yoksa, tek yol batış mı oluyor? Türk halkı neden böyle? Düşene tekmeyi basmaktan çekinmiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Hocam ortalama 150-200 adet ürün alacağız. Sizce kabul edilebilir tutar ne kadar? Tecrübesiz oldığumuz için kazık yemek istemiyoruz.
150-200 gayet iyi miktar ama tabii beden olarak da çeşitlilik alacağınız için başlarda bence çokça tercih edilen modellere yönelin. Sürüm yarattıktan sonra özel modellere geçiş yapmak daha mantıklı bence.

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
150-200 gayet iyi miktar ama tabii beden olarak da çeşitlilik alacağınız için başlarda bence çokça tercih edilen modellere yönelin. Sürüm yarattıktan sonra özel modellere geçiş yapmak daha mantıklı bence.
Hocam zaten amacımız o ama fiyat konusunda tongaya düşmememiz gerek. Bize gereken 35 tl ve altı ürünler.

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Top Bottom