Neler Yeni

İstanbulda Yüzülebilecek Yerler

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
merhaba arkadaşlarla yüzmeye gidicez ümraniyede oturuyoruz floryayı düşünüdk ama çok pis olduğu için vazgeçtik adaları düşündük ama plajları çok pahalı geldi aracımız yok toplu taşıma ile gideceğiz önerebileceğiniz yer var mı?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
caddebostan sahilinde yüzebilirsiniz. ancak kesinlikle önermem. temiz olduğunu düşünmüyorum. istanbulda denize girmemeye çalış.
Plaj olmasi lazim marmaranin her tarafina lağım akiyor maalesef hastalik kapmakta istemiyoruz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
merhaba arkadaşlarla yüzmeye gidicez ümraniyede oturuyoruz floryayı düşünüdk ama çok pis olduğu için vazgeçtik adaları düşündük ama plajları çok pahalı geldi aracımız yok toplu taşıma ile gideceğiz önerebileceğiniz yer var mı?
valla hocam bende baktım yüzülecek yerlere ama buraların denizi çok kötü kokuyorher gün okul için caddebostan plajından geçiyordum ama yüzülecek her değil orası en mantıklısı adalar gibi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
valla hocam bende baktım yüzülecek yerlere ama buraların denizi çok kötü kokuyorher gün okul için caddebostan plajından geçiyordum ama yüzülecek her değil orası en mantıklısı adalar gibi
Ya adalara gidicez ya beykoz sariyer tarafi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
bahsettiğim yer caddebostan plajı. yanlışlık olmuş. ancak plaj olmasının da bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum. dediğim gibi istanbulda denize girmekten olabildiğince kaçın.
Ya buyuk adaya yada beykoz taraflarina gidicez daha kararlastiramadik aklimizda bu 2 yer var

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ya buyuk adaya yada beykoz taraflarina gidicez daha kararlastiramadik aklimizda bu 2 yer var
Hocam düzgün bir havuz veya aquaparka gitmek hepsinden mantıklı değil mi ? Hastalık olayından bahsediyorum.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Riva Plajı var ama biraz uzak, toplu taşıma ile biraz zor olur.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam düzgün bir havuz veya aquaparka gitmek hepsinden mantıklı değil mi ? Hastalık olayından bahsediyorum.
aquapark 400tl ve bence aşırı pahalı ayrıca sıcak zamanlarda çok zor kaydırağa girmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

istanbulda yüzülebilecek temiz bir yer yok maalesef. kesinlikle önermediğimi söylemiştim zaten.
hocam başakşehirde bi plaj var mı ya instada görmüştüm fena değildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,506
Üyeler
161,071
Son üye
halilkarag
Top Bottom