Neler Yeni

İstanbuldan Bursaya otobüsle nasıl gidilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih
Öncelikle herkese selamlar,

Tamamen Türkiye'nin yabancısı olarak önümüzdeki günlerde Bursa'ya seyahat etmeyi planlıyorum fakat direkt uçuş olmadığı için ilk İstanbul'a uçak ile sonrasında otobüs ile gitmek istedim. Otobüs ile en kolay (fazla İstanbul'da dolanmadan) nasıl gidebilirim ? ben "Burulaş" diye bir şey gördüm de pek bir bilgi veya rehber yoktu hakkında nereden kalkıyor nerden binmemiz gerekiyor falan bilenler varsa lütfen yardımcı olabilirler mi.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
obilet üzerinden arat uygun olan bileti al bin git

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun şu ki dediğim gibi Türkiye'ye çok yabancıyım ve havalimanından (Sabiha Gökçen) nasıl otogara gidilir (taksi ile çok pahalıya geliyor) veya otogara gitmeme gerek kalmadan başka bir yolu var mı bilmiyorum, bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,670
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Sorun şu ki dediğim gibi Türkiye'ye çok yabancıyım ve havalimanından (Sabiha Gökçen) nasıl otogara gidilir (taksi ile çok pahalıya geliyor) veya otogara gitmeme gerek kalmadan başka bir yolu var mı bilmiyorum, bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
taksiye binmek istemiyorsan en az 4-5 farklı ulaşım aracı kullanmak zorundasın.

Farex

80+ Silver

Tamamen Türkiye'nin yabancısı olarak önümüzdeki günlerde Bursa'ya seyahat etmeyi planlıyorum fakat direkt uçuş olmadığı için ilk İstanbul'a uçak ile sonrasında otobüs ile gitmek istedim. Otobüs ile en kolay (fazla İstanbul'da dolanmadan) nasıl gidebilirim ? ben "Burulaş" diye bir şey gördüm de pek bir bilgi veya rehber yoktu hakkında nereden kalkıyor nerden binmemiz gerekiyor falan bilenler varsa lütfen yardımcı olabilirler mi.
BBUS var en uygunu o direk kendi sitelerinden al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sabiha gökçene iniceksen o havalimaınından BBUS kalkıyor direk araca binip gidiceksin bursa terminalinde indiriyor ne yapmak nereyi gezmek istediğine bağlı ben istanbulu aşırı bilmem ama şuan bursada yaşıyorum bursayı fazlasıyla bilirim detay verirsen seni yönlendirebilirim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün

Sabiha Gökçen havalimanına bilet alırsan bursa ya giden otobüs var ona binip gidersin

Havalimanların da Havaş yer hizmetlerinin büyük otobüsleri oluyor. Onlar şehrin belli başlı yerlerine taşıma yapıyorlar. Otogara giden hangisi diye sorup binebilirsin. Ben en son 2023 16 Ekim de farklı bir şehir de binmiştim o zaman 70 tl ile otogara gitmişti. İlla ki İstanbul havalimanın da vardır bu hizmet.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Biz esenler otogarından bursa otogarına gelmiştik gece 10da kalktı otobüs diğer istanbuldaki otogarlardan yolcularıda topluyormuş gece 1buçuk gibi bursadaydım.Sakın feribot almayın iptal ediyorlar kalıyorsunuz sonra,biz normalde feribotla dönücektik iptal oldu 3gün sonra arkadaşım dönecekti onunda iptal oldu.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sabiha gökçenden Bursa terminale direkt gelen belediye otobüsü var. BBBUS. Araştır onu al en kolay öyle gelirsin

Top Bottom