silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Hayırlı olsun ayrıca.Superonline bağlantım geçen hafta yapıldı. Türknet bizi 3 gün uğraştırsa da bugün iptal ettirmeyi başardık onu da. Valla sonunda düzgün bir internetimiz oldu herhalde
Gerçek Hız:
Alıntıyı görüntüle
2X modu:
Alıntıyı görüntüle
Not: Bu değerleri kablosuz olarak alıyorum
Kaç Mbps paket kullanıyorsunuz ve Fiber altyapı mı?Hocaam bende superonline kullanıyorum bu değerlerin 3/1 ini bile alamıyorum.
1 dowland çok hızlı ona göre.Superonline bağlantım geçen hafta yapıldı. Türknet bizi 3 gün uğraştırsa da bugün iptal ettirmeyi başardık onu da. Valla sonunda düzgün bir internetimiz oldu herhalde
Gerçek Hız:
Alıntıyı görüntüle
2X modu:
Alıntıyı görüntüle
Not: Bu değerleri kablosuz olarak alıyorum
Fiber altyapı 35 download 5 upload gibi bişeydi.Kaç Mbps paket kullanıyorsunuz ve Fiber altyapı mı?
120TL internete 10TL de TV+ için ödüyoruz.Ne kadar ödüyorsun?
Çok da fark yokmuş aslında bence gayet alınabilir120TL internete 10TL de TV+ için ödüyoruz.
X2 modunda (Turkcell sunucusu) test yapıyorsundur. Turkcell harici bir sunucu seç hız testi yaparken.Superonline çok iyi, bende kullanıyorum fiberi. Baya güzel hiç sorun yaşamadım. Ping dalgalanması vs asla olmuyor.
Ama bazen speedtest'te download'ım 100 olması yerıne 200 falan gözüküyor. Neden acaba?