Neler Yeni

İşten kovuldum tazminat alabilirmiyim

Trustaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vedat demir
Merhaba forum
Dün akşam civarı müdür denen adam beni odasına çağırdı ve hiçbir gerekçe olmadan işten kovulduğunu bana söyledi performans nedeni ile olduğunu söyledi yaklaşık 2 ay dır çalışıyorum bu firmada. Yurtiçi kargonun bir acentesi bu yer tazminat alabilir miyim süreç nasıl olucak bilgi sahibi olan birisi varsa çok yardımcı olur.
İyi akşamlar...

Rulep

80+ Gold
internette araştırsanız daha hızlı çözüme kavuşursunuz bende bilmiyorum araştırdım 1dk almadı 1 yıl ve daha uzun çalıştığında tazminat alabilir yazıyor

Receb İvedik

80+ Bronze
Merhaba forum
Dün akşam civarı müdür denen adam beni odasına çağırdı ve hiçbir gerekçe olmadan işten kovulduğunu bana söyledi performans nedeni ile olduğunu söyledi yaklaşık 2 ay dır çalışıyorum bu firmada. Yurtiçi kargonun bir acentesi bu yer tazminat alabilir miyim süreç nasıl olucak bilgi sahibi olan birisi varsa çok yardımcı olur.
İyi akşamlar...
hocam bildiğim kadarıyla 1 sene dolması lazım

Trustaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vedat demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internette araştırsanız daha hızlı çözüme kavuşursunuz bende bilmiyorum araştırdım 1dk almadı 1 yıl ve daha uzun çalıştığında tazminat alabilir yazıyor
mantıklı olan nedir sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
İş yerlerinde ilk 2 ay deneme süreci olarak geçer genellikle 6 ayı doldurduktan sonra tazminat almaya başlıyorsun. Ama kovulma durumunu bilmiyorum maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,248
Üyeler
167,629
Son üye
Hasan_Aydn
Top Bottom