Boșluğuma geldi sjsjsbdjehdbtüpçü aslında senin baba-
sor bakayım bana kılıyomuymuşum diye ayrıca sabah namazını kılmayan biri dinini savunamazmı kutsal kitabını yakan birine tepki göstermek çocuksumu ve kuran yakılan bi olaya dini bakmayıpta ne açıdan bakmalıyız saçmalamışsın kaybolBu forumdaki kullanıcıların büyük çoğunluğu çocuk ve aşırı dini bakıyorlar. Sorsan sabah kalkıp namazlarını kılmazlar ama forumda ya da sosyalde dini içerikli olumsuz bir şey olsun direkt höğ huğ böğ kükrerler. Lafta müslümanlar belli.
sor bakayım bana kılıyomuymuşum diye ayrıca sabah namazını kılmayan biri dinini savunamazmı kutsal kitabını yakan birine tepki göstermek çocuksumu ve kuran yakılan bi olaya dini bakmayıpta ne açıdan bakmalıyız saçmalamışsın kaybol
tdk cılık oynamıyoruz cahil ucube kaybol
Tr bayragini filan ezdiler o koydu amaKatılıyorum. Napalım ? Şehadet getirip yanmayan bayraklarını yakmaya mı çalışalım ?
Olum insanların kutsallarını koruması size niye bu kadar koyuyor. Fikir özgürlüğü olduğunu mu düşünüyorsun? Öyle düşünüyorsan söyle adam gibi tartışalım yoksa şu an iki taraf da boş yapıyor
Olum insanların kutsallarını koruması size niye bu kadar koyuyor. Fikir özgürlüğü olduğunu mu düşünüyorsun? Öyle düşünüyorsan söyle adam gibi tartışalım yoksa şu an iki taraf da boş yapıyor
Arkadaşım Türkiye devletinin dini filan yoktur. Devlet meselesi gibi gören şu 15 yaş arkadaşlara ne laf anlatsan boş. Avrupalı insan zaten Türkiye'yi ve Türkü kötülemek için yer ararken bir de intikam bekleyen süper zekalar var şurada. Çok istiyorlarsa alsınlar İncili yaksınlar videoya da çeksinler Reddite atsın. 1 saate her yere ulaşır zaten. Ortalık alanda Kur'an-ı Kerim'in yakılması hele hiç kimseyi bağlamıyor. Ülkendeki bebe Kur'an'ı parçalarken sadece sövmeden ibaret insanlar burada karşılık bekliyor. Komik.Olum insanların kutsallarını koruması size niye bu kadar koyuyor. Fikir özgürlüğü olduğunu mu düşünüyorsun? Öyle düşünüyorsan söyle adam gibi tartışalım yoksa şu an iki taraf da boş yapıyor