A Alperenz 80+ Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Alperen Bugün, 09:38 #1 Hesabımı silin diyorum silmiyorlar. Bir sorun ile karşılaşıyorum saatlerce çözüm yok. Buraya kayıt olurken 2 defa düşünün.
Hesabımı silin diyorum silmiyorlar. Bir sorun ile karşılaşıyorum saatlerce çözüm yok. Buraya kayıt olurken 2 defa düşünün.
dostveviski 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 724 Bugün, 09:49 #2 Hesabımı Nasıl Kapatırım Adamlar çok basit şekilde açıklamış. Satış yaptıysan kapatamayız diyor. Satışın var mıydı?
Hesabımı Nasıl Kapatırım Adamlar çok basit şekilde açıklamış. Satış yaptıysan kapatamayız diyor. Satışın var mıydı?
A Alperenz 80+ Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Alperen Bugün, 09:52 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Evet. Sen itemsatış adminimisin?
M Marsmellow0999 80+ Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 96 Dahası Reaksiyon skoru 46 İsim muhip ceylan Bugün, 10:11 #4 Alperenz yazmış: Evet. Sen itemsatış adminimisin? Devamı için tıklayın... kanka bunu bilmek için admin olmaya gerek yok açıkça belirtmişler.
Alperenz yazmış: Evet. Sen itemsatış adminimisin? Devamı için tıklayın... kanka bunu bilmek için admin olmaya gerek yok açıkça belirtmişler.
A Alperenz 80+ Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Alperen Bugün, 10:12 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Bu bir hür irade değil mi ? Zorunlu olan ne? Diğer e ticarette satışlar yaptık onlar hesapları kapattı?
Bu bir hür irade değil mi ? Zorunlu olan ne? Diğer e ticarette satışlar yaptık onlar hesapları kapattı?