birisi yurtdışı olması birisi yurtiçi olması ithalatçı garantiliden genelde magazalar dükkanlar kendisi garanti verir şu kadar ay falan yurtiçi garantide ise bilkom garantili olur direkt bi sorun çıkarsa oraya gönderirsin ama aradaki bulduğun fiyat farkı önemli yinede ben ithalatçı garantili secerdim 19 a falan gelirdi ikinci el bulsan hatta 16 civarına bulursun ps5 lerde 2.el ps5 ler bile genelde sorun çıkarmıyor.
İthalatci garantililer diğerlerinden bir tık daha ucuzdu baktığımda o yüzden sordum sorun çıkarsa peki adamın kabul etmeme gibi şansı var miİthalatçı garanti tamamıyla kelime oyunu gibi. Satan kişi garanti benim diyor o kadar. Örn sen ps5 aldın Almanya dan getirip burada Garantili diye satıyorsun garantisi kim derlerse sen bana getir ben hallederim oluyor. Genellikle ilk 2 yıl sorun olmadığı için ithalatçı garanti pek sorun teşkil etmiyor. (Telefon hariç)
İlk 15 gün şansı yok ama sonra yapabilir. O zaman THH ye başvurursun.İthalatci garantililer diğerlerinden bir tık daha ucuzdu baktığımda o yüzden sordum sorun çıkarsa peki adamın kabul etmeme gibi şansı var mi