Fiyata bak. Şimdi o paraya mousepad alamazsın.Sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben 16 yaşımda Vatan Bilgisayara gidip "19,90" TL'ye Logitech M185 almıştım.
Parayı verdikten sonra istersen 10 yaşında ol vermek zorundalar. Sonu.ta yasadışı bir şey satmıyorlar. Elektronik ürünlerde minimum satış yaşı da yok.17 yaşındayım tek başıma mağazaya gidip bilgisayar alabilirmiyim?
Alamazsın. 200TL'lik SSD için gittim 18 yaş altında olduğum için vermediler. Eskiden yoktu böyle bir kısıtlama ama yakın zamanda getirilmiş.17 yaşındayım tek başıma mağazaya gidip bilgisayar alabilirmiyim?
Cok saçma alkol değil tütün değil mantık dışı.Alamazsın. 200TL'lik SSD için gittim 18 yaş altında olduğum için vermediler. Eskiden yoktu böyle bir kısıtlama ama yakın zamanda getirilmiş.
Vatan Bilgisayarda bu fiyata teknolojik bir ekipman duymak garip hissettirdiSorun olmaz diye düşünüyorum. Ben 16 yaşımda Vatan Bilgisayara gidip "19,90" TL'ye Logitech M185 almıştım.
Dolar 2,02 falandı o zaman normal.Vatan Bilgisayarda bu fiyata teknolojik bir ekipman duymak garip hissettirdi
Parayı veren düdüğü çalar.17 yaşındayım tek başıma mağazaya gidip bilgisayar alabilirmiyim?