ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

mümkün, neden olmasın?Mümkünmü bu alınır mı? Bu bütçede rtx 3070 ti var 3080 ti lar 40k civarlarında başladığını gördüm nasıl oluyor bu?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Dediğin şekilde 26 k oluyor kasa psu anakart ram ve diğer parçalar beleş sanırımmümkün, neden olmasın?
40k dan başlamaları dediğin doğru değil garip garip sitelerden bakıyorsundur.
22k 3080ti 3.5-4k da işlemci
diğer parçalar uyguna gelmiş fena değil
Reis işlemci filan aynı ekran kartı daha düşük niye alınsınki diğer sistemin performansını vermez.Son zamanlarda gaming.gen.tr'de memnuniyetsizler var ama yine de bu sistem çok daha iyi. Bileşenlerin hepsi Asus. ve 500 TL daha ucuz.
![]()
ULTIMA-3080 / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Dediğin şekilde 26 k oluyor kasa psu anakart ram ve diğer parçalar beleş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis işlemci filan aynı ekran kartı daha düşük niye alınsınki diğer sistemin performansını vermez.
Baya iyi bu arada. İtopya zaten sıkıntı çıkmaz.Mümkünmü bu alınır mı? Bu bütçede rtx 3070 ti var 3080 ti lar 40k civarlarında başladığını gördüm nasıl oluyor bu?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
hocam pny iyidirBenim hatam 3080ti değil de 3080 olarak görmüşüm. Pardon. Yine de bir bakmak lazım 3080 ile 3080ti arasında ne farklar var ve PNY'nin bu serisinin soğutması nasıl diye. İtopya'daki sistem bileşenleri m2 ssd hariç gayet iyi. Sonuçta Thermaltake.
Bozuk parça gelirse itopya seninle çok ilgilenirler ama farklı şekildeBaya iyi bu arada. İtopya zaten sıkıntı çıkmaz.
Kaçırmamak lazım bu sistemi Reis. İlerde düz hali 30k yi geçer pişman olursun. Yada ürünü kaldırırlar.cuma günü aksam cıktı bu sistem ankara mağzaya gittim ctesi günü ekran kartı stokta yok webden alabilirsiniz denildi bununla iligli alınır mı? die konu açtım cok ilgi görmeyince bende benim göremediğim bi hilesi var demekki pahalı dedim vazgectm ama 5600x ve sıvı sogutmaya 30.050 TL ye geliyor almak ve almamk arasında kaldım eğer karta vade farksız 6 taksit yapsa direk alırım vade farkıda üzüyor
En kralınıtek korkum 1080 p de darbogaz yapar mı
sabah ürün kaldırıldı zaten 3 saat sonra tekrar yayınladılar bu ara cok sık takip ediyorumKaçırmamak lazım bu sistemi Reis. İlerde düz hali 30k yi geçer pişman olursun. Yada ürünü kaldırırlar.