Rs.YnsV3 80+ Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 267 Reaksiyon skoru 65 Salı, 21:03 #1 Pazar akşamı bir sistem toplayarak itopya'dan sipariş ettim, şuan sipariş hazırlanıyor durumunda duruyor ve sizede sormak istedim açıkçası. İtopya'dan aldığınız ürünler genelde kaç günde geldi? memnun musunuz?
Pazar akşamı bir sistem toplayarak itopya'dan sipariş ettim, şuan sipariş hazırlanıyor durumunda duruyor ve sizede sormak istedim açıkçası. İtopya'dan aldığınız ürünler genelde kaç günde geldi? memnun musunuz?
Senyor 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 388 Reaksiyon skoru 115 Salı, 21:05 #2 6-7 kere sipariş verdim istanbul içi olmama rağmen ups kargo 5-6 iş gününde getirdi
Rs.YnsV3 80+ Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 267 Reaksiyon skoru 65 Salı, 21:06 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Senyor yazmış: 6-7 kere sipariş verdim istanbul içi olmama rağmen ups kargo 5-6 iş gününde getirdi Devamı için tıklayın... bende aynı şekilde İstanbuldayım ama ilk defa sipariş ettiğim için bilmiyorum
Senyor yazmış: 6-7 kere sipariş verdim istanbul içi olmama rağmen ups kargo 5-6 iş gününde getirdi Devamı için tıklayın... bende aynı şekilde İstanbuldayım ama ilk defa sipariş ettiğim için bilmiyorum