Güzel yorumları okuduğumda mutlu oluyorum böyle, pişman etmeyecek gibi duruyor27G2U çok iyi fiyat. Kendim de o fiyata almıştım yaklaşık 1.5 sene önce.
Hayırlı olsun. Gayet güzel modeldir. Hatalı ürün gelmediği sürece üzmez.Güzel yorumları okuduğumda mutlu oluyorum böyle, pişman etmeyecek gibi duruyor
Hocam şöyle söyleyim yaşadığım yerdeki bimde oyuncu ekipmanları çok satılmıyor. Yani rivali alırım gibi. Ama viper da öneren çokBence viper mini kullandığım ve memnun olduğum için öneriyorum rival üçü alabileceğinin garantisi olsa onu al derdim başka biri alır viper minideki indirim biter fırsatı kaçırmış olursun girilen riske değmez
Dostum bende almayı düşünüyorum . Bir sorum var da , acaba dik konuma gelme ve yana dönme muhabbetleri nasıl?27G2U çok iyi fiyat. Kendim de o fiyata almıştım yaklaşık 1.5 sene önce.
Hiç bilmiyorum ki onu bakacağız gelinceDostum bende almayı düşünüyorum . Bir sorum var da , acaba dik konuma gelme ve yana dönme muhabbetleri nasıl?
Dik konuma gelebiliyor. Sağa sola da dönüyor. Yukarı aşağıya da hareket ediyor. Benim en çok işime yarayan yukarı aşağı oluyor genelde. Oturduğum koltuğa göre ayarlıyorum o bakımdan rahat oluyor.Dostum bende almayı düşünüyorum . Bir sorum var da , acaba dik konuma gelme ve yana dönme muhabbetleri nasıl?
Viper fiyatına göre çok iyi çünküHocam şöyle söyleyim yaşadığım yerdeki bimde oyuncu ekipmanları çok satılmıyor. Yani rivali alırım gibi. Ama viper da öneren çok