Neler Yeni

İtopya Garanti İlgisizliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
İtopya'dan hazır sistem aldım ana kart arızalandı.ekrana görüntü gelmiyor müşteri hizmetlerini aradım sıra var 40 kişi var bekliyorsunuz sıra gelmiyor çok ilgisizler ekim ayında aldığım hazır sistemle uğraşıyorum kaç aydır pişman oldum. aldığıma bu firma çok ilgisiz garanti hakkında yardımcı olmuyor kasamı gönderdim kasa değiştiğinden müdahale etmeden aynı şekil bana gönderdiler yeni PSU aldım zaten bari anakartı yapsaydınız Bios ayarı bozuk bir Bios yazamamışlar çok kötü bir firma müşteri hizmetleri de ilgisiz pişman olursunuz sistem aldığınıza şimdi itopyayı öven fanboylar gelirler bence almayın gidin güvenilir sitelerden alın garanti ve teknik destekleri berbat itopyanın

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
ben komple hazır sistemlere karşıyım ya. hep bi sıkıntı bi dert. az sabredip teker teker indirime düştügünde toplamak hem daha zevkli hem de paran cebinde kalır.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
İtopya'dan hazır sistem aldım ana kart arızalandı ekrana görüntü gelmiyor müşteri hizmetlerini aradım sıra var 40 kişi var bekliyorsunuz çok ilgisizler ekim ayında aldığım hazır sistemle uğraşıyorum kaç aydır pişman oldum aldığıma bu firma çok ilgisiz garanti hakkında yardımcı olmuyor kasamı gönderdim kasa değiştiğinden müdahale etmeden aynı şekil bana gönderdiler yeni PSU aldım zaten bari anakartı yapsaydınız Bios ayarı bozuk bir Bios yazamamışlar çok kötü bir firma müşteri hizmetleri de ilgisiz pişman olursunuz sistem aldığınıza
"kasa değiştiğinden müdahale etmeden aynı şekil bana gönderdiler"

Siz faturadaki kasayı mı değiştirdiniz? Daha detaylı anlatabilir misiniz? Ayrca anakartı söküp direkt hangi markaysa onlara gönderebilirsiniz. MSI sa mesela servispointe yollayabilirsiniz. Ama yine de bakın bi ona göre gönderin. İtopyayla uğrasmayın derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben komple hazır sistemlere karşıyım ya. hep bi sıkıntı bi dert. az sabredip teker teker indirime düştügünde toplamak hem daha zevkli hem de paran cebinde kalır.
Komple hazır sistemler daha avantajlılar. Komple kasa göndermek yerine direkt ne bozuksa onu göndermek lazım ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"kasa değiştiğinden müdahale etmeden aynı şekil bana gönderdiler"

Siz faturadaki kasayı mı değiştirdiniz? Daha detaylı anlatabilir misiniz? Ayrca anakartı söküp direkt hangi markaysa onlara gönderebilirsiniz. MSI sa mesela servispointe yollayabilirsiniz. Ama yine de bakın bi ona göre gönderin. İtopyayla uğrasmayın derim

Komple hazır sistemler daha avantajlılar. Komple kasa göndermek yerine direkt ne bozuksa onu göndermek lazım ya
Evet psu aynıydı o şekil yolladım . Tamam psuyu değiştirmiyorsunuz bari bios ayarını yapsaydınız bu kadarını beklemiyordum açıkcası anakartın garantisi endeksbilişim itopyayı aradım fakat müşteri hizmetlerini n sırası var sana sıra gelmiyor ki.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Evet psu aynıydı o şekil yolladım . Tamam psuyu değiştirmiyorsunuz bari bios ayarını yapsaydınız bu kadarını beklemiyordum açıkcası anakartın garantisi endeksbilişim itopyayı aradım fakat müşteri hizmetlerini n sırası var sana sıra gelmiyor ki.

veya

[email protected] buraya bi mail atın size kod versinler anakartı onlara gönderin

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır

veya

[email protected] buraya bi mail atın size kod versinler anakartı onlara gönderin
Aradım firmayı kod vermiyorlar siz gönderin adrese dediler kargo ücreti size ait olur bu firmada ayrı değişik keşke almasaydım ya itopya ne kötü bi firma 2 aydır pişmanım sistem yapıldığında satıcam kurtulmak için

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
Anakarta elektrik mı gelmiyor

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Aradım firmayı kod vermiyorlar siz gönderin adrese dediler kargo ücreti size ait olur bu firmada ayrı değişik keşke almasaydım ya itopya ne kötü bi firma 2 aydır pişmanım sistem yapıldığında satıcam kurtulmak için
O zaman hocam itopyaya gönder onlar göndersin. İtopyadan iade kodu vermeleri lazım. Yurtiçi ile çalışıyorlar kodu ben bulamadım [email protected]'a durumu mail at bakam ne dicekler

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Anakarta elektrik mı gelmiyor
Hayır ekrana görüntü gelmiyor. Dpi no signal diyor

O zaman hocam itopyaya gönder onlar göndersin. İtopyadan iade kodu vermeleri lazım. Yurtiçi ile çalışıyorlar kodu ben bulamadım [email protected]'a durumu mail at bakam ne dicekler
Bende kargo kodu var önceden sistemi göndermiştim. İtopya geri gönderir diye tereddüte kaldım direk endeksbilişime göndericem galiba. Mail atsanda düzgün acıklama yok direk sistemin kendi kutusunda paketleyip not yazıp gönderin diyorlar sorun anakarta .

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
Kabloyu ekran kartına takıyorsun demi iyice oturmuş mu diye kontrol et

Bende kargo kodu var önceden sistemi göndermiştim. İtopya geri gönderir diye tereddüte kaldım direk endeksbilişime göndericem galiba. Mail atsanda düzgün acıklama yok direk sistemin kendi kutusunda paketleyip not yazıp gönderin diyorlar sorun anakarta .
Bios güncellemesi yapmış mı itopya

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
Hazır sistemde parçaların herhangi birinde arıza varsa direkt markanın garantisine göndermek çok daha hızlı oluyor. Araya satın aldığın firmayı (itopya, gaming gen her neyse) sokunca çok uzuyor süreç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Kabloyu ekran kartına takıyorsun demi iyice oturmuş mu diye kontrol et

Bios güncellemesi yapmış mı itopya
Evet ekran kartına takıyorum herşeyi denedim aynı.
Bilmiyorum güncel miydi bios.

Hazır sistemde parçaların herhangi birinde arıza varsa direkt markanın garantisine göndermek çok daha hızlı oluyor. Araya satın aldığın firmayı (itopya, gaming gen her neyse) sokunca çok uzuyor süreç.
Anladım bende direkt endekse göndericem mailden dönüş yaptılar bakalım hocam

Endeks bilişimde garanti sürem çıktı böyle
3FB5D36C-4388-40AC-9F31-AE1CE5BC9FE4.jpeg

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
Evet ekran kartına takıyorum herşeyi denedim aynı.
Bilmiyorum güncel miydi bios.

Anladım bende direkt endekse göndericem mailden dönüş yaptılar bakalım hocam

Endeks bilişimde garanti sürem çıktı böyleAlıntıyı görüntüle
Anakartında uyarı ışıkları var mı

Top Bottom