Güvenilir ama kargo süresi biraz geç. Demonte istersen daha hızlı gelir.arkadaşlar itopyadan iyi bir PC beğendim ve parçaların demonte olarak gönderilmesini isteyeceğim bir sorun olur mu? YT de birçok insan itopyaya laf ediyordu kuşkulandım
güvenilir diyorlar siparişinde sorun çıkmaz ama kargo ve ilgi kötüarkadaşlar itopyadan iyi bir PC beğendim ve parçaların demonte olarak gönderilmesini isteyeceğim bir sorun olur mu? YT de birçok insan itopyaya laf ediyordu kuşkulandım
Güvenebilirsin ama müşteri hizmetleri ve kargo sıkıntı çıkarabiliyor bazen.arkadaşlar itopyadan iyi bir PC beğendim ve parçaların demonte olarak gönderilmesini isteyeceğim bir sorun olur mu? YT de birçok insan itopyaya laf ediyordu kuşkulandım
Güvenilir ama sorunları yok değilarkadaşlar itopyadan iyi bir PC beğendim ve parçaların demonte olarak gönderilmesini isteyeceğim bir sorun olur mu? YT de birçok insan itopyaya laf ediyordu kuşkulandım
peki internet sitesiyle aynı fiyat mı evim yakın 1 saat falanItopya güvenilir ama bazen sorunlar oluyor sana tavsiyem eğer itopya mağazasına yakınsa evin gidip alman daha iyi olur
Fiyat konusunu bilemiyorum ama gidip konuşarak hallede bilirsin en kötü internetten alır sonra ıtopyadan konuşarak alabilirsinpeki internet sitesiyle aynı fiyat mı evim yakın 1 saat falan
peki internet sitesiyle aynı fiyat mı evim yakın 1 saat falan