Neler Yeni

İtopya hazır sistem taksit yapamıyorum

lers1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Anıl
Bugün çıkan technopat 6750xt sistemini kredi kartıyla almaya çalıştık taksitle alıcaz taksit sunduğu kartlardan biriyle denedik limitte var kart bilgilerini girdikten sonra taksit seçeneğini seçiniz diyor ama sadece peşin var napmam lazım lütfen yardım edin

YazılımKafa

80+ Silver
Bugün çıkan technopat 6750xt sistemini kredi kartıyla almaya çalıştık taksitle alıcaz taksit sunduğu kartlardan biriyle denedik limitte var kart bilgilerini girdikten sonra taksit seçeneğini seçiniz diyor ama sadece peşin var napmam lazım lütfen yardım edin
Firmayı arayıp telefonla sipariş vermeyi dene mümkünse. Ama kart ayarlarındada ayarın açık olması lazım

YazılımKafa

80+ Silver

lers1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Firmayı arayıp telefonla sipariş vermeyi dene mümkünse. Ama kart ayarlarındada ayarın açık olması lazım
babamın kartı dedim limit falan varmı var diyo daha geçen gün taksitle ayakkabı almış

YazılımKafa

80+ Silver
babamın kartı dedim limit falan varmı var diyo daha geçen gün taksitle ayakkabı almış
Limitle alakası yok. Kart bilgilerini girince taksit seçeneği otomatik gözükür. Muhtemelen sistemde sıkıntı vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,483
Üyeler
161,061
Son üye
YunusBG
Top Bottom