Knk şuan gereksiz pahalı itopya bütçen ne kadarsa söyle daha iyisini önereyim1.5 ay önce itopyadan aldım sistemi. Teslim süresi toplam 9 gün sürdü. Paketleme, kablolama vs çok güzeldi ve eksik gedik yoktu. Wraith prism çıktı sistemden. Şu ana kadar hiçbir sorunum yok. Memnuniyetle kullanıyorum.
Hatta okuduğum şikayet yorumları nedeniyle biraz tedirgindim. Fakat sorunsuz bir alışveriş oldu benim için.
Ben kendim gidip mağazadan almıştım saat 12 de sipariş verdim akşam 19 gibi gel dediler o saatte aldım kargo sürecini bilemem pc de sıkıntı yokİtopyadan hazır sistem alıp da memnun kalan bir sıkıntı yaşamayan varmı ?
Baya bi şikayet var da
3600x ve 5700xtli sistem onerebilir misinKnk şuan gereksiz pahalı itopya bütçen ne kadarsa söyle daha iyisini önereyim
Tamam bütçe söyle ki önereyim3600x ve 5700xtli sistem onerebilir misin
7500Tamam bütçe söyle ki önereyim
Sadece kasa olarak düşünüyorum
TeșekkürlerSadece kasa olarak düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartını xfx rx5700 dd ultra yap işlemciyi 3600x yap ssdyi kingston 500gbyapEl Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şu sıralar sorun galiba kargoların gecikmesi, oda haliyle durumlar belli bu zamana kadar kullanıcılara yaptıklarını göz önünde bulundurursak bence kargonun geç gelmesi hiç gelmemesinden daha iyidir.İtopyadan hazır sistem alıp da memnun kalan bir sıkıntı yaşamayan varmı ?
Baya bi şikayet var da
Baya sıkıntılı kargo süreciŞu sıralar sorun galiba kargoların gecikmesi, oda haliyle durumlar belli bu zamana kadar kullanıcılara yaptıklarını göz önünde bulundurursak bence kargonun geç gelmesi hiç gelmemesinden daha iyidir.