itopya kargo sorunu

Abak222

80+
Reaksiyon skoru
88
bu virus olaylaı olmadan önce itopyadan boş kasa sipariş ettmiştim 1.5 ayda teslim alabildim ondada ups kargo eve getirmedi ben aldım
D.A 2 SİSTEMİNİ SİPARİŞ ETTİM 3 GÜN ÖNCE ACABA ONDADA AYNI SORUNU YAŞARMIYIM

bu virus olaylaı olmadan önce itopyadan boş kasa sipariş ettmiştim 1.5 ayda teslim alabildim ondada ups kargo eve getirmedi ben aldım
Stok durumuna bağlı olarak gelme süresi değişir.
Ben 27 Mayısta sipariş vermiştim, 5 Haziranda geldi.

Oturduğunuz yer merkezi bir yer değil mi ? Ups nasıl eve getirmiyor ?
En tilt olduğum olay bu kargo olayları. Kaç kere kavga ettim bunlarla ama sonuç değişiyor mu dersen değişmiyor.Benim bulunduğum yerde adam akıllı çalışan bir tek ptt kargo ile ups var.Adamlar karantina sürecinde bile geldik evde yoktunuz demekten utanmıyor 😂

Oturduğunuz yer merkezi bir yer değil mi ? Ups nasıl eve getirmiyor ?
En tilt olduğum olay bu kargo olayları. Kaç kere kavga ettim bunlarla ama sonuç değişiyor mu dersen değişmiyor.Benim bulunduğum yerde adam akıllı çalışan bir tek ptt kargo ile ups var.Adamlar karantina sürecinde bile geldik evde yoktunuz demekten utanmıyor 😂

şanlıurfa merkezde oturuyorum ups kargo ile aramda 1 km fark var ama yinede evime getirmiyor tek bu kargo firmasında boyle bir sıkıntı yaşadım aras yurt içi kago ve mng de boyle bir sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,932
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri