Neler Yeni

itopya kargo sorunu

Abak222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak abak
bu virus olaylaı olmadan önce itopyadan boş kasa sipariş ettmiştim 1.5 ayda teslim alabildim ondada ups kargo eve getirmedi ben aldım
D.A 2 SİSTEMİNİ SİPARİŞ ETTİM 3 GÜN ÖNCE ACABA ONDADA AYNI SORUNU YAŞARMIYIM

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
bu virus olaylaı olmadan önce itopyadan boş kasa sipariş ettmiştim 1.5 ayda teslim alabildim ondada ups kargo eve getirmedi ben aldım
Stok durumuna bağlı olarak gelme süresi değişir.
Ben 27 Mayısta sipariş vermiştim, 5 Haziranda geldi.

TheViola

80+
Oturduğunuz yer merkezi bir yer değil mi ? Ups nasıl eve getirmiyor ?
En tilt olduğum olay bu kargo olayları. Kaç kere kavga ettim bunlarla ama sonuç değişiyor mu dersen değişmiyor.Benim bulunduğum yerde adam akıllı çalışan bir tek ptt kargo ile ups var.Adamlar karantina sürecinde bile geldik evde yoktunuz demekten utanmıyor 😂

Abak222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak abak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oturduğunuz yer merkezi bir yer değil mi ? Ups nasıl eve getirmiyor ?
En tilt olduğum olay bu kargo olayları. Kaç kere kavga ettim bunlarla ama sonuç değişiyor mu dersen değişmiyor.Benim bulunduğum yerde adam akıllı çalışan bir tek ptt kargo ile ups var.Adamlar karantina sürecinde bile geldik evde yoktunuz demekten utanmıyor 😂

şanlıurfa merkezde oturuyorum ups kargo ile aramda 1 km fark var ama yinede evime getirmiyor tek bu kargo firmasında boyle bir sıkıntı yaşadım aras yurt içi kago ve mng de boyle bir sıkıntı yok

Top Bottom