Neler Yeni

İtopya Mağazadan Teslim Kaç Gün Sürüyor Tavsiye Sistemler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bahadır
mağazada montaj oluşunu beklememek için internetten sipariş verdim mağazadan teslim almak için 2 gün oldu hazır değil daha önce hazır sistem alan varsa kaç günde teslim aldınız acaba?

quartle

80+ Gold
mağazada montaj oluşunu beklememek için internetten sipariş verdim mağazadan teslim almak için 2 gün oldu hazır değil daha önce hazır sistem alan varsa kaç günde teslim aldınız acaba?
yoğunluğa bağlı ortalama 1-2 hafta

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Yunus Emre Uzun
internetten alsanız büyük ihtimalle biraz daha hızlı olurdu ama çokta kafaya takmaya gerek yok zaten almışsınız ürünü elinize ulaşınca kullanırsınız ha 3 gün beklemişsiniz ha 5 gün yani fikrimce

catsped

80+
Ben Cuma günü toplama bir şekilde sipariş ettim Pazartesi günü kargoya verildi Çarşamba günü elimdeydi.

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Umut
yoğunluk olmuş olabilir 1 haftaya gelir

KatcLance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Aykut
Ben sitesinden ürün aldım 1 hafta önce sitede sipariş alınıyor gözüküyordu 3 gündür dayanamadım aradım neden kargoya verilmedi diye sonra bana kargoya verilmiş diyip kargo takip nosu verdiler ürün geldi ama sitede hala ürün hazırlanıyor faturalanıyor yazıyor. ben şahsen memnun kalamadım hizmetten faturama bile ürünü aldıktan 5 gün sonra anca ulaştım. sende bi ara bence müşteri hizmetlerini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sitesinden ürün aldım 1 hafta önce sitede sipariş alınıyor gözüküyordu 3 gündür dayanamadım aradım neden kargoya verilmedi diye sonra bana kargoya verilmiş diyip kargo takip nosu verdiler ürün geldi ama sitede hala ürün hazırlanıyor faturalanıyor yazıyor. ben şahsen memnun kalamadım hizmetten faturama bile ürünü aldıktan 5 gün sonra anca ulaştım. sende bi ara bence müşteri hizmetlerini.
tamamdır hocam teşekkür ederim

Top Bottom