22gün bilgisayarı kullanıp bir anda pc kapandı.Açtığımda 1 aylık acı bir serüvene yolculuk başlamıştı.2 kere servise giden ürün 3 gelişinde tekrar değişmiş seri no açık kutusuz kablolar aynı halde geliyor ilkinde sistem kapanıyor.tekrar gönderiyorum geliyor test cihazında hatalı gözüküyor fan çevirmiyor , tepki vermiyor.1 ay mağdur oldum bu sebepten bilgisayarcı gezdim bir sürü masraf ettim , gittim üstüne 6000 TL verip yeni psu aldım sorunum çözüldü.Problem power tuşuna basınca pc reset atıyordu 2 saniye arayla.Sonra en sonunda telefonla aradım durumu anlattım bana telefonda o şekilde iade alamıyacaklarını ürün ikinci el olduğu için satışını yapamazlarmış.Kasayıda göndermem gerektiğini söylüyorlar oda servis onay verirse.Kasa tozlanmış çizik dolu veya satmış bulunsam neyin itirazı bu.Sıfır satışa uygun değil.Kalkıp bidaha kasamı alıcam sonucu alana kadar.Benim tek istediğim yeni kutulu psu ürün yada total ücretinden psu ücretini düşüp ücret iadesi yapılması.
Belgeleri mevcuttur.
Dip not kasa psu ikisi aynı pakette setup olarak satın alınmıştı hazır sistem değildir.
Belgeleri mevcuttur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dip not kasa psu ikisi aynı pakette setup olarak satın alınmıştı hazır sistem değildir.