Neler Yeni

Öneri İtopya mart ayı kulaklık indirimleri, kablosuz kulaklık önerisi

tigerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
samed kaplan
Bütçe
2000
Şuan ki itopya mart ayı indirimleri dahilinde 4 5 tane kablosuz kulaklık indirimi mevcut hangisini almalıyım kararsızım bütçe iki bin lira ama değecekse daha düşük bütçeli bir ürünle arasında çok fark yoksa ucuz olan ürünü alacağım ürünler;
https://www.itopya.com/logitech-g-g435-lightspeed-siyah-kablosuz-oyuncu-kulakligi_u15150 Logitech G435
https://www.itopya.com/razer-barracuda-x-71-surround-kablosuz-gaming-kulaklik_u14897 Razer Barracuda x
https://www.itopya.com/corsair-hs80-wireless-dolby-atmos-rgb-siyah-gaming-kulaklik_u14436 Corsair Hs80 Wireless
https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-surround-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik_u9770 Corsair void elite rgb Wireless

kablosuz olarak farklı bir ürün önerisi de alabilirim.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Void elite wireless kullanıyorum güzel ürün ancak yerinde olsam hs80 ni alırdım

tigerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
samed kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Void elite wireless kullanıyorum güzel ürün ancak yerinde olsam hs80 ni alırdım
Bu gece gaming gecesi indirimlerini de beklicem uygun bir şey gelmezse hs80 i düşünüyorum. Wirelessin eksi yönleri var mı fps oyunları oynucam genellikle

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İstediğiniz özellikler nelerdir? G733 var MediaMarkt'da kaliteli satıcı olarak. Lakin 2000 TL'yi geçiyor.

İstediğiniz özelliklere göre paranız eğer çıkışıyorsa G733 veya HS80 tercih edebilirsiniz.

tigerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
samed kaplan
İstediğiniz özellikler nelerdir? G733 var MediaMarkt'da kaliteli satıcı olarak. Lakin 2000 TL'yi geçiyor.

İstediğiniz özelliklere göre paranız eğer çıkışıyorsa G733 veya HS80 tercih edebilirsiniz.
Fps oyunlarında iyi ses kasabilmek bir de artı olarak şarkı dinlerken veya film izlerken kaliteli ses deneyemi yaşayabilmek aradığım özellikler arasında. Tabi bu özellikleri içeren kulaklığın hem kablosuz hem de ucuz olması benim için iyi olur. O yüzden daha uygun fiyatlı seçenekler istediğim özellikleri karşılıyorsa onlara yöneleceğim yoksa 2000 liraya kadar çıkabiliyorum. Dediğiniz kulaklığı inceleyeceğim teşekkürler.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Bu gece gaming gecesi indirimlerini de beklicem uygun bir şey gelmezse hs80 i düşünüyorum. Wirelessin eksi yönleri var mı fps oyunları oynucam genellikle
Bende fps oyunları oynuyorum eksi bir yanı kesinlikle yok bir ara tekrar kablolu kulaklık sipariş ettim 2 gün kullanıp iade ettim kablosuzun rahatlığına alışınca insan bırakamıyor bidaha. Ancak size tavsiyem alacağınız kulaklığın hem sarj olup hemde kablo ile kullanılabilir olmasına dikkat edin void elite modelinde böyle bir özellik yok sarja takmayı unutursanız sıkıntı olabiliyor.

tigerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
samed kaplan
Bende fps oyunları oynuyorum eksi bir yanı kesinlikle yok bir ara tekrar kablolu kulaklık sipariş ettim 2 gün kullanıp iade ettim kablosuzun rahatlığına alışınca insan bırakamıyor bidaha. Ancak size tavsiyem alacağınız kulaklığın hem sarj olup hemde kablo ile kullanılabilir olmasına dikkat edin void elite modelinde böyle bir özellik yok sarja takmayı unutursanız sıkıntı olabiliyor.
Benim de kulaklık hariç diğer ekipmanlarım kablosuz, onlar da kablosuza alışınca kablolu kullanılmıyor o yüzden kulaklıkta da kablosuza geçmek istiyorum. Şarz olurken kullanılmaması kötü olur, dikkat edicem o özelliğe teşekkürler.

tigerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
samed kaplan
Hs80 i aldım şansıma alana kadar kulaklık standı hediyesi bitti, ürün geldiğinde fikirlerimi aktarırım teşekkürler.

Monshishi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Kadir Keleş
Hs80 i aldım şansıma alana kadar kulaklık standı hediyesi bitti, ürün geldiğinde fikirlerimi aktarırım teşekkürler.
Hs80'i tavsiye eder misiniz? Ayrıca bundan önce kullandığınız kulaklık neydi?

tigerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
samed kaplan
Bundan önce kablolu void elite kullaniyordum. Hs80 için soyleyebilceklerim malzame kalitesi bayağı iyi, şarz süresi iyi, şarkı dinlemek veya film izlemek keyifli oluyor ancak fps oyunlarindaki ses kasma orani void elite ile benzer, sadece bir iki tik daha iyi.

Top Bottom