1 iş günü sözü vardı. Sistemi haftasonu aldıysanız tabii ki geç gelir. Bugün kargoya verilmesi lazım.İtopya Alan Herkes için Aynı gün kargoya verilme sözü vermişti Hala kargoya verilmedi Sistem hazırlanıyor olarakk gözükmekte sizde ne durumda Alan Diğer Arkadaşlar
Abi itopya ile sıkıntımız var ve şuan ne olacagı bellı degıl yardım edermısnBu konu ciddi mi?
Sorundan bahsetsen ?Abi itopya ile sıkıntımız var ve şuan ne olacagı bellı degıl yardım edermısn
Abi itopya ile sıkıntımız var ve şuan ne olacagı bellı degıl yardım edermı
sipariş olmuşmu belli degil paramızı aldılar fakat sıstemı aldıgıma daır baska somut bır kanıt yokDaha pazartesi bitmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yarın açman gerek kargoya verilmediyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorundan bahsetsen ?
İtopya hesabında siparişlerim kısmında olması lazımsipariş olmuşmu belli degil paramızı aldılar fakat sıstemı aldıgıma daır baska somut bır kanıt yok
bugünün sonuna kadar yani 23.59 a kadar vakitleri var göndermeleri içinİtopya Alan Herkes için Aynı gün kargoya verilme sözü vermişti Hala kargoya verilmedi Sistem hazırlanıyor olarakk gözükmekte sizde ne durumda Alan Diğer Arkadaşlar
yok gözükmüyor baktımİtopya hesabında siparişlerim kısmında olması lazım
işte sıkıntı orda orda görünmüyo sipariş alındı diye mail yada mesajda gelmedi ama kattan para çekildiİtopya hesabında siparişlerim kısmında olması lazım
kanka bak sipariş ete bastıktan 3 sn sonra telefonu kapatman lazımdı 10 dkya götürüyorlar o zaman allah askına ya miillet 24 gün bekledi siz 2 gün bekleyemiyonuz tiltsiniz vallaİtopya Alan Herkes için Aynı gün kargoya verilme sözü vermişti Hala kargoya verilmedi Sistem hazırlanıyor olarakk gözükmekte sizde ne durumda Alan Diğer Arkadaşlar