Neler Yeni

İtopya Müşteri Hizmetleri

İrfan35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
irfan
Herkese önce iyi akşamlar dilerim size bir sorum olucaktı.
Ben ayın 22 sinide DA-2 sistem satın aldım fakat mesai saatleri arasında bir kaç kere denedim müşteri hizmetlerini arıyıp ürünümün durumunu sormayı ama 55dk bekledikden sonra sıra bana geldiğinde telefon kapanıyor yada kapatıyorlar çünki bir kaç kere denedim herseferinde aynısını yaşadım. Diceğim şu ki Müşteri Hizmetlerini şuan kargo bekleyen arkadaşlar arayınca ulaşabiliyormu ? Son umut olarak mail de attım bugün.

Pilavli Borek

80+ Bronze
Herkese önce iyi akşamlar dilerim size bir sorum olucaktı.
Ben ayın 22 sinide DA-2 sistem satın aldım fakat mesai saatleri arasında bir kaç kere denedim müşteri hizmetlerini arıyıp ürünümün durumunu sormayı ama 55dk bekledikden sonra sıra bana geldiğinde telefon kapanıyor yada kapatıyorlar çünki bir kaç kere denedim herseferinde aynısını yaşadım. Diceğim şu ki Müşteri Hizmetlerini şuan kargo bekleyen arkadaşlar arayınca ulaşabiliyormu ? Son umut olarak mail de attım bugün.
Ulaşamazsın en az 15 günde bakıyorlar mailine biraz sabret gelir sistemin aramaya gerek yok bence

COREXAR

80+ Silver
Çoğu kişi itopyanın müşteri hizmetlerinden müzdarip.
Sisteminiz kargoya verildi mi?
Benimki sipariş aldıktan tam 1 hafta sonra, kargoya verildiğinin ertesi günü elime ulaştı.

İrfan35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
irfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu kişi itopyanın müşteri hizmetlerinden müzdarip.
Sisteminiz kargoya verildi mi?
Benimki sipariş aldıktan tam 1 hafta sonra, kargoya verildiğinin ertesi günü elime ulaştı.
Malesef hala ürünüm hazırlanıyor olarak gözüküyor.

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Şahsen mail olarak çabuk dönüş aldım. Yaklaşık bir iki saat içerisinde, 2-3 defa mailleştik. Bayağı bir ilgililer.

İrfan35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
irfan
Şahsen mail olarak çabuk dönüş aldım. Yaklaşık bir iki saat içerisinde, 2-3 defa mailleştik. Bayağı bir ilgililer.
bende dün mail attım dönüş olmadı daha,internet sitelerinden yazdım ordan da dedikleri çözüm ekibi sizi arıyacak ki sanmıyorum belli başlı mesaj taslakları var ordan atıyorlar yani çok fazla kaygı yaratıyor insanda sistemde bi sıkıntı olsa gelince dönüş sağlayabileceğim bir yer yok inşallah bi sıkıntı yaşamaz kimse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende dün mail attım dönüş olmadı daha,internet sitelerinden yazdım ordan da dedikleri çözüm ekibi sizi arıyacak ki sanmıyorum belli başlı mesaj taslakları var ordan atıyorlar yani çok fazla kaygı yaratıyor insanda sistemde bi sıkıntı olsa gelince dönüş sağlayabileceğim bir yer yok inşallah bi sıkıntı yaşamaz kimse.
bi yandan arıyorum müşteri hizmetlerini telefonu kapatıyorlar şaka gibi
Abullah abi keşke bir görse bir çözüm yöntemi sunsa @Abdullah Hacıgül

İrfan35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
irfan
Arkadaşlar bugün internet sayfaları üzerinden mesaj attım itopya ya ve öğlen sularında geri dönüş sağladılar bütün süreci anlatılar ekran kartı stoku bitmiş 6 gibi gelir dediler ve şuan ürünüm kargoya sevk edilmiş durumda. Ulaşabilirseniz gayet iyi ilgileniyorlar ve çok sıcak kanlı yaklaşıyorlar. Ama ulaşabilirseniz bakalım kargo gelsin bir sıkıntı çıkmazsa inşallah kullanmaya başlıyacağım

Yuzzy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Yavaş
Ben ayın 20 sinde verdim sipariş dün sabah kargoya verildi dedi ama hala gelmedi

Nikmikyok

80+
Rahat ol, 12 Haziran'da ilk çıktığı gün alanlardanım 12 gün sonra elime ulaştı (24 Haziran'da). İlk hafta bende de siparişiniz hazırlanıyor uyarısı vardı sitede ve kargo takip sayfasında kargoyu takip edemiyordum. Firma ups ye kargoyu verdikten sonra mail geldi ve takip numarası ile takip edebildim kargoyu. Müşteri hizmetleriniş arama konusunda ise ben 2 kez aradım 35dk. birinde 48dk. birinde bekledim ulaştım. İlle de arayım durumu öğreneyim diyorsan farklı bir telefon ile deneyebilirsin belki işe yarayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,723
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa