Neler Yeni

İtopya ödeme sorunu!

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Ali Aykanat
S.a itopyadan hazır sistem almak istiyorum ama para banka hesabında kredi kart ödeme yöntemini seçince olmuyor havale seçince hiçbir şey çıkmıyor ekrana sorun nedir anlayan biri yardımcı olabilir mi ? World Pay ile İtopya ödeme seçeneği yok mu acaba bilen varsa bunuda yanitlayabilir

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
S.a itopyadan hazır sistem almak istiyorum ama para banka hesabında kredi kart ödeme yöntemini seçince olmuyor havale seçince hiçbir şey çıkmıyor ekrana sorun nedir anlayan biri yardımcı olabilir mi ? World Pay ile İtopya ödeme seçeneği yok mu acaba bilen varsa bunuda yanitlayabilir
Havale seçince direk sipariş veriyorsunuz 2 gün içerisinde itopyanın ibanına parayı yollayıp açıklamaya sipariş numaranızı yazıyorsunuz dekontuda da itopyanın mail adresine gönderiyorsunuz world pay ile yok diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Ali Aykanat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gören yokmu ya acil yardım lazım

Kutay3437

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutay
1 saat önce aldım ben sıkıntı yoktu

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Ali Aykanat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Havale seçince direk sipariş veriyorsunuz 2 gün içerisinde itopyanın ibanına parayı yollayıp açıklamaya sipariş numaranızı yazıyorsunuz dekontuda da itopyanın mail adresine gönderiyorsunuz world pay ile yok diye biliyorum
Havale seçince havale hesabını secmedin diyerek hata veriyor ödemeyi bitirmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 saat önce aldım ben sıkıntı yoktu
Havale ile mi Aldın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,820
Üyeler
161,146
Son üye